Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Hevea Waterbak on the go natuurrubber – Old Rose

 13,00

Hevea opvouwbare hondenbak

De opvouwbare drinkbak is ontworpen met aandacht en zorg voor uw speciale huisdier. De opvouwbare hondenbak is gemaakt volgens de tradities van het Deense ontwerp waarbij functionaliteit samengaat met een stijlvol uiterlijk.
Deze praktische opvouwbare drinkbak is een must voor de actieve hond onderweg. Het vouwt gemakkelijk en kan overal mee naartoe worden genomen. Vrienden en familie bezoeken met je harige vriend zal gemakkelijker gaan door je eigen hondenbak mee te nemen. Met de opvouwbare voerbak kunt u gaan wandelen of lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw huisdier dorst krijgt. Wist u dat u de blootstelling aan ziekten kunt beperken door uw hond geen water te laten drinken dat u deelt met andere honden.
Het natuurlijke rubber is sterk, duurzaam en met een lange levensduur. Het is vrij van schadelijke stoffen, vrij van ftalaten, aardolie, PVC en zware metalen. Gegarandeerd geen migratie van gifstoffen uit de kom naar het water van uw huisdier.
Alle verpakkingen zijn gemaakt van prachtig ontworpen FSC-gecertificeerd papier, waardoor het ideaal is voor geschenken.

Kenmerken opvouwbare drinkbak hond:
 • 100% natuurlijk rubber
 • eco-vriendelijk
 • 300 ml
 • diameter 12,5 cm
 • Bestaande uit niet-giftige stoffen en vrij van plastic en BPA
 • Niet giftig, vrij van ftalaten, aardolie, PVC en zware metalen

Beschrijving

opvouwbare drinkbak hond

opvouwbare drinkbak hond. De opvouwbare drinkbak is ontworpen met aandacht en zorg voor uw speciale huisdier. Reizen met je hond kan dus prima! De opvouwbare hondenbak is gemaakt volgens de tradities van het Deense ontwerp waarbij functionaliteit samengaat met een stijlvol uiterlijk.
Deze praktische opvouwbare drinkbak is een must voor de actieve hond onderweg. Het vouwt gemakkelijk en kan overal mee naartoe worden genomen. Vrienden en familie bezoeken met je harige vriend zal gemakkelijker gaan door je eigen hondenbak mee te nemen. Met de opvouwbare voerbak kunt u gaan wandelen of lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw huisdier dorst krijgt.
Het natuurlijke rubber is sterk, duurzaam en met een lange levensduur. Gegarandeerd geen migratie van gifstoffen uit de kom naar het water van uw huisdier.
Alle verpakkingen zijn gemaakt van prachtig ontworpen FSC-gecertificeerd papier, waardoor het ideaal is voor geschenken.

Kenmerken opvouwbare drinkbak hond:
 • 100% natuurlijk rubber
 • eco-vriendelijk
 • 300 ml
 • diameter 12,5 cm
 • Bestaande uit niet-giftige stoffen en vrij van plastic en BPA
 • Niet giftig, vrij van ftalaten, aardolie, PVC en zware metalen
Al de HEVEA Puppy-producten zijn:
 • Duurzaam
 • Zonder plastic
 • Biologisch afbreekbaar
 • Gemoedsrust voor u, plezier voor uw hond, maar vrij van giftige stoffen.

Wist u dat u de blootstelling aan ziekten kunt beperken door uw hond geen water te laten drinken dat u deelt met andere honden.

Omdat Hevea alleen het beste aan onze harige vierbenige vrienden willen geven, hebben ze het hondenspeelgoed ontwikkeld. Ze hebben gekozen voor de beste oplossingen in productie-, product- en verpakkingsprocessen. Het natuurlijke rubber dat wordt gebruikt voor het hondenspeelgoed is identiek aan het Hevea baby assortiment. Het betekent dat het veilig, getest, maar ook duurzaam is, in tegenstelling tot het meeste hondenspeelgoed op de markt.

Hevea

De bedrijfsnaam Hevea komt van de Latijnse naam voor de rubberboom, Hevea Brasiliensis. Het natuurlijke rubber dat het produceert, vormt de basis van het assortiment. Het gebruik van natuurlijk rubber, in plaats van synthetisch rubber gemaakt van olie, werkt tegen klimaatverandering door het aantal bomen te vergroten en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.
Rubberbomen hebben een rechte stam en groeien een indrukwekkende 23 meter of meer gedurende hun levensduur, volwassen bomen met een diameter van ongeveer 90 cm. De bomen kunnen ongeveer 35 jaar duurzaam worden geoogst.

Hevea

HEVEA is niet alleen een merk. Het is een verhaal met een eigen doel. Het HEVEA-verhaal gaat over hoe we vingerafdrukken op de wereld willen achterlaten. Een vingerafdruk die laat zien dat we ernaar streven om het beter te doen, om een bewustere manier te creëren om voor de planeet te zorgen die we voor toekomstige generaties verlaten.
HEVEA is nieuwsgierig. Ze testen, proberen en leveren tastbare inspanningen om duurzaam denken te koppelen aan esthetisch ontwerp. Ze ontwikkelen zich voortdurend.

PLASTIC IS PASSÉ, NATUURLIJK IS NU

Hevea, of natuurlijk rubber, kan vele soorten plastic vervangen. Hevea ontleedt op natuurlijke wijze en kan worden hergebruikt om nieuwe producten te maken. Het hout van de boom zelf en het rubber zijn de enige zelfopgelegde beperkingen als het gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. Dit voelt echter nauwelijks beperkend, omdat ze deze materialen steeds beter leren kennen.

opvouwbare drinkbak hond

Bron: Hevea

hondenbak opvouwbaar
opvouwbare drinkbak hond
hondenvoerbak
opvouwbare waterbak hond
waterbak hond onderweg
reizen met je hond
hondenbak om mee te nemen

Extra informatie

Badeend

Eend Alfie 16 cm, Eend Alfie 8 cm, Kikker Fred, Visje Polly

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hevea Waterbak on the go natuurrubber – Old Rose” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat