Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Bo Weevil Toilettas – medium – 24x18x9cm foliage

 7,50

Bo Weevil toilettas foliage

Deze toilettas is gemaakt van stevige biologisch katoenen canvas. De afmetingen zijn 24cm breed, 18cm hoog en de bodem is 9cm diep. De rits is van YKK en is door GOTS goedgekeurd. Met opvallende overall prints ‘inspired by nature’. Het tasje is geproduceerd in India, maar ook GOTS gecertificeerd.

Het toilettasje heeft een mooi formaat van 24 x 18 x 9 cm.

Deze mooie toilettas maakt de Bo Weevil serie compleet. We hebben ook prachtige handdoeken, badjassen, maar ook cadeausets in deze serie. Een mooie cadeauset met prachtige badhanddoeken en biologische zeep.

Beschrijving

toilettas biologisch katoen bo weevil

toilettas biologisch katoen bo weevil. Deze toilettas is gemaakt van stevige biologisch katoenen canvas, namelijk 480 grams. De afmetingen zijn 24cm breed, 18cm hoog en de bodem is 9cm diep. De rits is van YKK en is door GOTS goedgekeurd. Met opvallende overall print ‘inspired by nature’, daardoor is het een extra unieke toilettas. Het tasje is geproduceerd in India, maar ook GOTS gecertificeerd.

Het toilettasje heeft een mooi formaat van 24 x 18 x 9 cm.

Deze mooie toilettas maakt de Bo Weevil serie compleet. We hebben ook prachtige handdoeken, badjassen, maar ook cadeausets in deze serie. Een mooie cadeauset met prachtige badhanddoeken, maar ook met een biologische zeep.

Bo Weevil:

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu, ruim 25 jaar later, willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip, maar ook betaalbaar.

Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn biologisch, “GOTS” gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is. Geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, maar alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken èn fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren uitsluitend gebruik maken van natuurlijke grondstoffen en methodes. Er wordt op de velden geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De katoen wordt met de hand geplukt en op de katoenvelden worden regelmatig andere gewassen verbouwd om zo verschraling van de grond te voorkomen.

Uit milieuoverweging adviseert Bo Weevil om niet te bleken, niet chemisch te reinigen, maar ook aan de lijn te drogen. De stof kan wel naar de stomerij, maar daar worden chemicaliën gebruikt (en je krijgt er altijd een plastic hangertje en zakje omheen, die je nooit meer gebruikt).
In de wasdroger drogen is echt niet zo verstandig: niet voor je energierekening, niet voor de krimp, maar de stof slijt er ook sneller door.
Strijken kan natuurlijk, liefst op een zo laag mogelijke stand, een of twee puntjes.

toilettas biologisch katoen bo weevil

toilettas
toilettasje
reis toilettas
toiletzak
kleine toilettas
toilettas biologisch katoen bo weevil
toilettassen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bo Weevil Toilettas – medium – 24x18x9cm foliage” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.