Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Ajaa bord van bioplastic groen

 9,90

Ajaa bioplastic bord

Wil je graag praktisch kinderservies die er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig is? Dat is vaak niet zo eenvoudig. Het merendeel winkels verkoopt prachtige varianten, echter zijn ze doorgaans vervaardigd van plastic op basis van aardolie. Deze kunnen schadelijke stoffen bevatten wat de gezondheid van je kindje uiteraard niet ten goede komt. Op zoek naar een passend alternatief? In dat geval is een bord van Ajaa ongetwijfeld een aanrader! Het servies van Ajaa is gemaakt van de hernieuwbare grondstof suikerriet en bevat geen gevaarlijke stoffen, zoals BPA, melamine of formaldehyde.

Kenmerken kinderbord bpa vrij kinderservies
 • Afmetingen: 2,4 cm x Ø 18 cm
 • Zonder melamine
 • Zonder weekmakers, zoals BPA
 • Zonder aardolie
 • Voedselveilig
 • Vegan
 • Geur- en smaakneutraal
 • Kunnen in de vaatwasser

Beschrijving

kinderbord bpa vrij kinderservies

kinderbord bpa vrij kinderservies. Wil je graag praktisch kinderservies die er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig is? Dat is vaak niet zo eenvoudig. Het merendeel winkels verkoopt prachtige varianten, echter zijn ze doorgaans vervaardigd van plastic op basis van aardolie. Deze kunnen schadelijke stoffen bevatten wat de gezondheid van je kindje uiteraard niet ten goede komt. Op zoek naar een passend alternatief? In dat geval is een bord van Ajaa ongetwijfeld een aanrader! Het servies van Ajaa is gemaakt van de hernieuwbare grondstof suikerriet en bevat geen gevaarlijke stoffen, zoals BPA, melamine of formaldehyde.

Kenmerken kinderbord bpa vrij kinderservies
 • Afmetingen: 2,4 cm x Ø 18 cm
 • Zonder melamine
 • Zonder weekmakers, zoals BPA
 • Voedselveilig
 • Vegan
 • Zonder aardolie
 • Geur- en smaakneutraal
 • Kunnen in de vaatwasser
Wat maakt Ajaa! producten anders dan andere plastic alternatieven?

De producten van Ajaa zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals BPA (weekmaker), melamine of formaldehyde. In tegenstelling tot andere producten van kunststofalternatieven, zoals bijvoorbeeld bamboe, hebben Ajaa producten geen melaminehars of polyactaat nodig om de gewenste stabiliteit en stabiele vorm te bereiken. Als melamine en formaldehyde in contact komt met temperaturen vanaf 70 graden Celsius, vormen ze gevaarlijke hoeveelheden dampen vormen die voor gezondheids complicaties kunnen zorgen.

Bioplastic servies

Plastic heeft pauze, tijd voor een nieuw, maar milieuvriendelijk materiaal. Ajaa brengt een plasticvrij servies op de markt.
Steeds meer mensen zijn op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor hun plastic servies, om hun gezondheid en het milieu te sparen.
Een milieuvriendelijke en praktische oplossing is het nieuwe bioplastic servies, welke gemaakt is uit hoogwaardig bioplastic. Volledig uit natuurlijke grondstoffen, maar ook volledig recyclebaar. Zonder schadelijke stoffen en CO2-neutraal.
Volledig voedselveilig, daardoor ook geur- en smaakneutraal.
Deze lunchbox zorgt dagelijks voor een gezonde pauze, die er goed uitziet, goed smaakt, goed doet, en dat helemaal zonder plastic!
De brooddoos is gemakkelijk te openen, door licht aan de sluitklep te trekken.

Duurzaam servies

Er wordt gebruikt gemaakt van een bioplastic, daardoor kan het de conventionele plastic probleemloos vervangen.

Gewoon plastic bevat weekmakers en andere stoffen die het materiaal soepeler en minder poreus maken, echter die weekmakers en andere stoffen bevatten een chemische verbinding. Deze chemische verbinding is zeer schadelijk voor mens en milieu. Daarom doet Ajaa een beroep op een alternatieve oplossing, namelijk het gebruik van bioplastic. Van suikerriet melasse, carnaubaswas en mineralen. Deze nieuwe natuurlijke grondstoffen zijn volledig recyclebaar. De bioplastic bevat geen weekmakers en schadelijke stoffen en zijn volledig voedselveilig, daardoor is dit het perfecte servies! Suikerrietsap is het belangrijkste bestanddeel van de grondstof. De mineralen dienen als vulstoffen. Door de zogenaamde minerale vulling wordt het materiaal versterkt, bijvoorbeeld voor krasbestendigheid, hittebestendigheid, stabiliteit.

Ajaa servies

Bewust leven met daarmee een toekomst voor ons milieu, dat is wat Ajaa voor ogen heeft. Ze maken bewust en efficiënt gebruik van hun middelen om de duurzaamheid in stand te houden. Het ontwikkelen van duurzame, toekomstgerichte en innovatieve producten, dat is hun bijzondere kracht.
Ze zijn zeer geschikt voor het in bewaren van etenswaren, omdat het materiaal uit natuurlijke grondstoffen bestaat. De producten van Ajaa worden herhaaldelijk gecontroleerd op schadelijk stoffen. Er zitten ook geen schadelijke stoffen of weekmakers in, maar ook zonder aardolie.

CO2-neutraal

De grondstoffen die in het servies zijn gebruikt zijn natuurlijk, daardoor zijn ze CO2-neutraal.

De producten worden ontwikkelt en geproduceerd in Duitsland, waardoor ook weer het milieu wordt gespaard. In de eerste plaats zijn er bijzonder strenge milieueisen in Duitsland, aan de andere kant kopen ze alle grondstoffen ook in Duitsland in en wordt er lokaal geproduceerd. Dit geeft korte transport afstanden en daarom is de CO2-uitstoot minimaal.

kinderbord bpa vrij kinderservies

kinderbordjes
duurzaam servies
kinderbord bpa vrij kinderservies
kinderborden
kinder servies
veilig kinderservies
kinder bord
bpa vrij kinderservies
kinderbord bioplastic
bioplastic kinderborden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ajaa bord van bioplastic groen” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat