Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

12 oz Kid Kanteen classic geïsoleerd Wild Orchid

 29,95

Kid Kanteen classic geïsoleerd  Wild Orchid

Handige draagbare en herbruikbare kinder thermosfles van 355 ml met een 44 mm opening wat makkelijk inschenkt en ijsblokjes in kunnen. Ideaal voor onderweg. Thee blijft heet en koud water blijft koud. Kleine vorm is gemakkelijk voor kleine handen om vast te houden en werkt geweldig voor volwassenen die een fles in een tas of rugzak willen gooien. Verwisselbare dop voor een andere van de collectie Klean Kanteen. Voor sporten, een tuitje voor de kleintjes of een handige klipdop, kortom voor elke situatie de juiste dop. Ideaal voor school en onderweg. De schoolbeker die lekdicht en blijft en voor kinderen is de dop makkelijk open en dicht te draaien. Fijn voor als je kind overblijft op school en je lekkere warme thee mee wilt geven in de schoolbeker voor tijdens de lunch! Of als je in de zomer een lekker koel drankje wilt tussen de middag! Geïsoleerde warme dranken blijven warm tot wel 12 uur en koude dranken tot wel 24 uur! De Kid Kanteen kinder thermosfles is ideaal voor in de schooltas! Na een lange drukke dag in de speeltuin kunnen kinderen lekker afkoelen met een gekoelde drank uit deze fles, zelfs na 24 uur! Koude dranken blijven goed koud en warme dranken blijven lang goed warm (maar kijk uit met hete dranken bij kleine kinderen!).

Kenmerken:
 • Inhoud: 355 ml
 • Gewicht (inclusief dop): 257.9 g
 • Formaat (inclusief dop): 215.6 mm x 6.99 mm
 • Opening Diameter: 44 mm
 • Geïsoleerde warme dranken tot wel 12 uur
 • Geïsoleerde koude dranken tot wel 24 uur
 • Lekvrij
 • Geeft geen gekke smaken af
 • Dop verwisselbaar met elke andere Kanteen classic
 • BPA, phthalate en loodvrij
 • Dubbelwandig

Uitverkocht

Beschrijving

Klean Kanteen rvs kinder thermosfles

Klean Kanteen rvs kinder thermosfles. Handige draagbare en herbruikbare kinder thermosfles van 355 ml met een 44 mm opening wat makkelijk inschenkt, maar ook fijn ijsblokjes in kunnen. Ideaal voor onderweg. Thee blijft heet en koud water blijft koud. Kleine vorm is gemakkelijk voor kleine handen om vast te houden, maar werkt ook geweldig voor volwassenen die een fles in een tas of rugzak willen gooien. Verwisselbare dop voor een andere van de collectie Klean Kanteen. Voor sporten, een tuitje voor de kleintjes of een handige klipdop, kortom voor elke situatie de juiste dop.

Ideaal voor school en onderweg

Ideaal voor school, maar ook onderweg. De schoolbeker die lekdicht en blijft en voor kinderen is de dop makkelijk open en dicht te draaien. Fijn voor als je kind overblijft op school en je lekkere warme thee mee wilt geven in de schoolbeker voor tijdens de lunch! Of als je in de zomer een lekker koel drankje wilt tussen de middag! Geïsoleerde warme dranken blijven warm tot wel 12 uur en koude dranken tot wel 24 uur! De Kid Kanteen kinder thermosfles is ideaal voor in de schooltas!

Na een lange drukke dag in de speeltuin kunnen kinderen lekker afkoelen met een gekoelde drank uit deze fles, zelfs na 24 uur! Koude dranken blijven goed koud en warme dranken blijven lang goed warm, maar kijk uit met hete dranken bij kleine kinderen!.

Capaciteit Klean Kanteen rvs kinder thermosfles:
 • Inhoud: 355 ml
 • Gewicht (inclusief dop): 257.9 g
 • Formaat (inclusief dop): 215.6 mm x 6.99 mm
 • Opening Diameter: 44 mm
Eigenschappen Klean Kanteen rvs kinder thermosfles:
 • Geïsoleerde warme dranken tot wel 12 uur
 • Geïsoleerde koude dranken tot wel 24 uur
 • Lekvrij
 • Geeft geen gekke smaken af
 • Dop verwisselbaar met elke andere Kanteen classic
 • BPA, phthalate en loodvrij
 • Dubbelwandig
Klean Kanteen

In 2004, introduceerde Robert de 27oz Klean Kanteen op de markt om mensen een betere optie dan plastic en bekleed aluminium flesjes geven. Een veilige, gezonde, lichtgewicht, maar herbruikbare fles vrij van Bisphenol A (BPA) en andere giftige stoffen. Hun missie om superieure oplossingen te bieden, daardoor mensen te helpen betere beslissingen te nemen, was begonnen! In die vroege dagen, werden Klean Kanteens gedeeld met mensen op muziekfestivals, milieu beurzen, openluchtrecreatie evenementen, maar ook op ander soorten bijeenkomsten.
De Klean Kanteen fakkel werd doorgegeven aan de familie Cresswell in 2005, daarna hebben ze gebouwd op Seals oorspronkelijke visie, door het ontwikkelen van een steeds groeiende lijn van duurzaam roestvrij staal. Oplossingen om giftig plastic te vervangen, maar zeker ook het verdringen van eenmalig gebruik (container vervuiling).

BPA vrij

In 2007 en 2008 begonnen in media rapportages over de gevaren van BPA. Woorden verspreiden en veel consumenten gingen op zoek naar een gezond, veilig, maar milieuvriendelijk alternatief voor plastic en bekleed aluminium flessen. Ongeveer een jaar later bereikten de plastic soup het nationale nieuws, daardoor werkten de ecologische verwoestingen veroorzaakt door plastic vervuiling, zijn weg in het collectieve bewustzijn. Landelijk, maar zelfs ook wereldwijd, zien we een enorme verschuiving van eenmalig gebruik plastic flessen, want meer mensen kiezen voor een gezondere hervulbare optie, vaak KleanKanteen. Om wijzigingen van deze omvang te zien in zo’n korte tijd is inspirerend, daardoor versterkt de overtuiging dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.

For the Planet

Klean Kanteen is een trots lid van 1% For the Planet, wat betekend dat KleanKanteen belooft 1 % van haar bruto jaaromzet te doneren aan een non-profit organisatie die gefocust is op het milieu, daardoor is het een fantastisch product!

Bron: Klean Kanteen

Klean Kanteen rvs thermosfles kind

Kid Kanteen
kinder thermosfles
thermosfles kinderen
thermosfles klein
kleine thermosfles
klean canteen kid
rvs thermosfles
klean canteen kids
rvs thermosfles
thermosfles rvs
Klean Kanteen rvs kinder thermosfles

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “12 oz Kid Kanteen classic geïsoleerd Wild Orchid” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.