Ecolunchbox ECO Splash box -3 in 1

 45,96


Ecolunchbox splashbox lekvrij 3 in 1

Met zijn moderne ontwerp is deze lekvrije 3 in 1 lunchbox een prachtige lunchbox. Het is een krachtige, plasticvrije lunch box. Het is een dubbele lunchbox met een extra snackbakje er in.

U zult genieten van het ruimtebesparende ontwerp met drie voedselcompartimenten, waaronder een boven- en onder lunchbox en een snackcontainer, die zich in de bovenste laag bevindt.

Deze rvs lunchbox heeft het allemaal als het op gemak aankomt. Het is ideaal voor het meenemen van een heerlijk salade of andere verse lunch. Hij is waterdicht, dus geen lekkages onderweg in je tas! De easy-to-grip hoekjes zorgen ervoor dat je de deksel gemakkelijk open en dicht krijgt, daardoor is hij gemakkelijk te gebruiken voor alle leeftijden.
De gehele set is vaatwasser- en ovenbestendig (op middelmatige hitte).
De 3-in-1 Splash Box is 100% plasticvrij, gemaakt van hoogwaardig, food-grade roestvrij staal met siliconen deksels. De lunchbox is vrij van schadelijke stoffen, zoals bisfenol-A (BPA), ftalaten en bisfenol-S (BPS).
De deksel is een op de oceaan geïnspireerde ontwerp. Het heeft een reliëf met een prachtig oceaan zeewiermotief. De Blue Water Bento-collectie is geïnspireerd op de liefde voor de oceaan. Deze niet-plastic, lekvrije lunchboxen maken het gemakkelijk om plastic vervuiling per lunch te verminderen!