Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Ajaa Lunch box Nana bordeau

 14,90

Ajaa broodtrommel

De Ajaa broodtrommel is erg makkelijk voor het dagelijkse gebruik. Ze zijn enorm veelzijdig en ook erg makkelijk schoon te maken. Ze zijn geschikt voor de vaatwasser, maar met de hand afwassen vergroot de levensduur van de lunchbox uiteraard. De lunchbox wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en is ook nog eens 100% recyclebaar. Ze bestaan uit voedselveilige materialen en het materiaal geeft geen smaak of geur af.
Er zit een handige scheidingwand in. Deze is gemakkelijk te verwijderen of te verschuiven. Zo kun je gemakkelijk verschillende etenswaren meenemen. De broodtrommel bestaat uit hoogwaardige en moderne materialen.

Kenmerken broodtrommel bpa vrij
  • 18,5 cm x 12,5 cm x 5 cm
  • Gemaakt van suikerriet en mineralen, verder niets!
  • Voedselveilig
  • Zonder schadelijke stoffen of weekmakers
  • Zonder aardolie
  • Uit natuurlijke materialen
  • CO2-neutraal
  • Volledig recyclebaar
  • Kan in de vaatwasser, maar met de hand afwassen vergroot de levensduur
  • Vegan

Beschrijving

lunchtrommel met vakjes

lunchtrommel met vakjes. De Ajaa broodtrommel is erg makkelijk voor het dagelijkse gebruik. Ze zijn enorm veelzijdig en ook erg makkelijk schoon te maken. Ze zijn geschikt voor de vaatwasser, maar met de hand afwassen vergroot de levensduur van de lunchbox uiteraard. De lunchbox wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en is ook nog eens 100% recyclebaar. Ze bestaan uit voedselveilige materialen en het materiaal geeft geen smaak of geur af.
Er zit een handige scheidingwand in. Deze is gemakkelijk te verwijderen, maar ook te verschuiven. Zo kun je gemakkelijk verschillende etenswaren meenemen. De broodtrommel bestaat uit hoogwaardige en moderne materialen.

Kenmerken lunchtrommel met vakjes
  • 18,5 cm x 12,5 cm x 5 cm
  • Gemaakt van suikerriet en mineralen, verder niets!
  • Voedselveilig
  • Zonder schadelijke stoffen of weekmakers
  • Zonder aardolie
  • Uit natuurlijke materialen
  • CO2-neutraal
  • Volledig recyclebaar
  • Kan in de vaatwasser, maar met de hand afwassen vergroot de levensduur
  • Vegan
Plasticvrije broodtrommel

Plastic heeft pauze, tijd voor een nieuw, maar milieuvriendelijk materiaal. Ajaa brengt een plasticvrije broodtrommel op de markt.
Steeds meer mensen zijn op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor hun plastic broodtrommel, om hun gezondheid en het milieu te sparen.
Een milieuvriendelijke en praktische oplossing is de nieuwe Ajaa Nana lunchbox, welke gemaakt is uit hoogwaardig bioplastic. Volledig uit natuurlijke grondstoffen, maar ook volledig recyclebaar. Zonder schadelijke stoffen en CO2-neutraal.
Volledig voedselveilig, daardoor ook geur- en smaakneutraal.
Deze lunchbox zorgt dagelijks voor een gezonde pauze, die er goed uitziet, goed smaakt, goed doet, en dat helemaal zonder plastic!
De brooddoos is gemakkelijk te openen, door licht aan de sluitklep te trekken.

Duurzame broodtrommel

Er wordt gebruikt gemaakt van een bioplastic, daardoor kan het de conventionele plastic probleemloos vervangen.

Gewoon plastic bevat weekmakers en andere stoffen die het materiaal soepeler en minder poreus maken, echter die weekmakers en andere stoffen bevatten een chemische verbinding. Deze chemische verbinding is zeer schadelijk voor mens en milieu. Daarom doet Ajaa een beroep op een alternatieve oplossing, namelijk het gebruik van bioplastic. Van suikerriet melasse, carnaubaswas en mineralen. Deze nieuwe natuurlijke grondstoffen zijn volledig recyclebaar. De bioplastic bevat geen weekmakers en schadelijke stoffen en zijn volledig voedselveilig, daardoor is het de perfecte broodtrommel! Suikerrietsap is het belangrijkste bestanddeel van de grondstof. De mineralen dienen als vulstoffen. Door de zogenaamde minerale vulling wordt het materiaal versterkt, bijvoorbeeld voor krasbestendigheid, hittebestendigheid, stabiliteit.

Ajaa lunchbox

Bewust leven met daarmee een toekomst voor ons milieu, dat is wat Ajaa voor ogen heeft. Ze maken bewust en efficiënt gebruik van hun middelen om de duurzaamheid in stand te houden. Het ontwikkelen van duurzame, toekomstgerichte en innovatieve producten, dat is hun bijzondere kracht.
Ze zijn zeer geschikt voor het in bewaren van etenswaren, omdat het materiaal uit natuurlijke grondstoffen bestaat. De producten van Ajaa worden herhaaldelijk gecontroleerd op schadelijk stoffen. Er zitten ook geen schadelijke stoffen of weekmakers in, maar ook zonder aardolie.

CO2-neutraal

AJAA wint voor de nieuwe Nana Brotbox de beste nieuwe product 2016 op de BioFach beurs in Neurenberg.

Conventionele kunststoffen of kunststof mengsels komen grotendeels van fossiele olie. De grondstoffen die in de lunchboxen zijn gebruikt zijn natuurlijk en zijn daarom CO2-neutraal.

De producten worden ontwikkelt en geproduceerd in Duitsland, waardoor ook weer het milieu wordt gespaard. In de eerste plaats zijn er bijzonder strenge milieueisen in Duitsland, aan de andere kant kopen ze alle grondstoffen ook in Duitsland in en wordt er lokaal geproduceerd. Dit geeft korte transport afstanden en daarom is de CO2-uitstoot minimaal.

lunchtrommel met vakjes

bpa vrije broodtrommel
broodtrommel bpa vrij
lunchbox bpa vrij
lunchtrommel met vakjes
duurzame lunchbox
broodtrommel met vakjes
duurzame broodtrommel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ajaa Lunch box Nana bordeau” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat