Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Luminarc Keep N Box – bewaarbox glas 800 ml hoog groen

 8,49

Keep N Box – bewaarbox glas 800 ml

De Luminarc Keep ’n Box is perfect voor het bewaren van etenswaren. Het glas van de bak is namelijk gehard, waardoor het veel sterker is dan kunststof en bacteriën niet binnen kunnen dringen. Daardoor blijven de etenswaren veel langer vers en lekker. Het deksel is ook van hoogwaardige kwaliteit en sluit luchtdicht af. Daardoor blijven luchtjes van de koelkast buiten de vershouddoos en zullen ook de etenswaren hun geur niet afgeven aan je koelkast. Na gebruik blijven er geen nare kleuren en geuren achter in de bak. Aangezien de bewaardoos transparant is, kun je hem ook zo op tafel presenteren als serveerschaal!

De Keep ’n Box is uitstekend te gebruiken in de vriezer en de magnetron. Zo warm je het eten makkelijk op en zet je het direct op tafel, zonder moeilijk te hoeven doen met overscheppen.

Met deze table top uit Frankrijk maak jij de keuken helemaal compleet.

Specificaties diepvries magnetron bakjes:
  • 800 ml
  • Kan in magnetron en vriezer
  • Kan in vaatwasser
  • Volledig BPA-vrije materialen

Beschrijving

glazen voedselopbergers

glazen voedselopbergers. De Luminarc Keep ’n Box is perfect voor het bewaren van etenswaren. Het glas van de bak is namelijk gehard, daardoor is het veel sterker dan kunststof en bacteriën niet binnen kunnen dringen. Dat is niet alleen erg hygiënisch, maar zo blijven ook de etenswaren veel langer vers en lekker. Het deksel is ook van hoogwaardige kwaliteit, maar sluit ook luchtdicht af. Daardoor blijven luchtjes van de koelkast buiten de vershouddoos, maar zullen ook de etenswaren hun geur niet afgeven aan je koelkast. Na gebruik blijven er geen nare kleuren en geuren achter in de bak. De bewaardoos is transparant, daardoor kun je hem ook zo op tafel presenteren als serveerschaal!

De Keep ’n Box is uitstekend te gebruiken in de vriezer, maar ook in de magnetron. Zo warm je het eten makkelijk op en zet je het direct op tafel, maar zonder moeilijk te hoeven doen met overscheppen.

Met deze table top uit Frankrijk maak jij de keuken helemaal compleet.

Specificaties glazen voedselopbergers:
  • 800 ml
  • Kan in magnetron en vriezer
  • Kan in vaatwasser
  • Volledig BPA-vrije materialen

Het is veel beter voor het milieu als we eten niet direct weggooien, maar gewoon lekker bewaren. Zo gaan we veel voedselverspilling tegen. Het is sowieso lekker om een vershoudbox met complete maaltijd uit de vriezer te halen en lekker je eten op te warmen na een drukke dag, daardoor tover je snel een maaltijd op tafel!

Deze vershouddozen gaan lekker lang mee. Ze zijn vrij van gifstoffen, daardoor blijven de bewaarde etenswaren lekker vers en gezond. Ook hebben bacteriën geen kans om binnen te dringen door het extra sterke glas. Dat maakt Luminarc Keep ’n Boxen ideaal voor iedere keuken.

Luminarc

Ze zijn zich volledig bewust van hun verantwoordelijkheden en streven naar duurzame ontwikkeling op elk niveau, milieu, economisch, maar ook sociaal.

Decoratieprocessen die lage temperaturen en organische inkten gebruiken. Het ontwerpen van steeds milieuvriendelijkere verpakkingen, enzovoort. Al deze innovaties verminderen de impact van Luminarc op het milieu, maar ook op de gezondheid.

Ze gebruiken lichtere soorten glas, maar gebruiken ook glas zonder zware metalen.

Dat maakt Luminarc Keep ’n Boxen ideaal voor iedere keuken.

diepvries magnetron bakjes
bakjes voor in de vriezer
bakjes magnetron
bewaardoos glas
diepvries bewaarbakjes
diepvries dozen
glazen bak met deksel
diepvriesbakjes bpa vrij
glazen diepvriesdozen
invries bakjes
glazen voedselopbergers
magnetron bakjes met deksel
diepvriesbakjes bpa vrij
luminarc keep n box
WhatsApp chat