Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Luminarc Keep N Box – vershoudkan 1L – groen – 1000 ml – kan

 8,47

Keep N Box – vershoudkan 1L – 1000 ml 

Bewaar de frisse smaak van uw sap, smoothie en andere dranken met deze vershoudkan van Luminarc. Het glas van de bak is namelijk gehard, waardoor het veel sterker is dan kunststof en bacteriën niet binnen kunnen dringen. Daardoor blijven de etenswaren veel langer vers en lekker. Het deksel is ook van hoogwaardige kwaliteit en sluit luchtdicht af. Daardoor blijven luchtjes van de koelkast buiten de vershouddoos en zullen ook de etenswaren hun geur niet afgeven aan je koelkast. Na gebruik blijven er geen nare kleuren en geuren achter in de bak.

Met deze table top uit Frankrijk maak jij de keuken helemaal compleet.

Specificaties waterkan:
  • 1 liter
  • Kan in vaatwasser
  • Volledig BPA-vrije materialen

Beschrijving

glazen waterkan met deksel

glazen waterkan met deksel. Bewaar de frisse smaak van uw sap, smoothie en andere dranken met deze vershoudkan van Luminarc. Het glas van de bak is namelijk gehard, daardoor is het veel sterker dan kunststof en bacteriën niet binnen kunnen dringen. Dat is niet alleen erg hygiënisch, maar zo blijven ook de etenswaren veel langer vers en lekker. Het deksel is ook van hoogwaardige kwaliteit, maar sluit ook luchtdicht af. Daardoor blijven luchtjes van de koelkast buiten de vershouddoos, maar zullen ook de etenswaren hun geur niet afgeven aan je koelkast. Na gebruik blijven er geen nare kleuren en geuren achter in de bak.

Met deze table top uit Frankrijk maak jij de keuken helemaal compleet.

Specificaties glazen waterkan met deksel:
  • 1 liter
  • Kan in vaatwasser
  • Volledig BPA-vrije materialen

Het is veel beter voor het milieu als we eten niet direct weggooien, maar gewoon lekker bewaren. Zo gaan we veel voedselverspilling tegen. Het is sowieso lekker om een vershoudbox met complete maaltijd uit de vriezer te halen en lekker je eten op te warmen na een drukke dag, daardoor tover je snel een maaltijd op tafel!

Deze vershouddozen gaan lekker lang mee. Ze zijn vrij van gifstoffen, daardoor blijven de bewaarde etenswaren lekker vers en gezond. Ook hebben bacteriën geen kans om binnen te dringen door het extra sterke glas. Dat maakt Luminarc Keep ’n Boxen ideaal voor iedere keuken.

Luminarc

Ze zijn zich volledig bewust van hun verantwoordelijkheden en streven naar duurzame ontwikkeling op elk niveau, milieu, economisch, maar ook sociaal.

Decoratieprocessen die lage temperaturen en organische inkten gebruiken. Het ontwerpen van steeds milieuvriendelijkere verpakkingen, enzovoort. Al deze innovaties verminderen de impact van Luminarc op het milieu, maar ook op de gezondheid.

Ze gebruiken lichtere soorten glas, maar gebruiken ook glas zonder zware metalen.

Dat maakt Luminarc Keep ’n Boxen ideaal voor iedere keuken.

glazen waterkan met deksel
waterkan glas
glazen waterkannen
schenkkan glas
glazen schenkkan
sapkan glas
glazen sapkan
limonadekan glas
glazen limonade kan
glazen sapkannen
kan met deksel
kan limonade
luminarc keep n box
WhatsApp chat