Croll en Denecke Kam recht vloeibaar hout

 3,94

Croll en Denecke vloeibaar houten kam

Mooie vloeibaar houten kam. Het geeft een extra natuurlijk tintje aan je badkamer. Vloeibaar hout is een natuurlijke bio plastic die gemaakt is van afvalmateriaal van de papierproductie. Jaarlijks wordt bij de papierproductie meer dan 50.000 ton van dit hoofdingrediënt geproduceerd. Dit wordt gecombineerd met natuurlijke harsen, linnen en andere plantaardige vezels.
De vloeibare houtproducten van Croll & Denecke worden in Duitsland vervaardigd en zijn biologisch afbreekbaar, maar tegelijkertijd waterbestendig.

Glanzende haren, lang of kort, blond, bruin, zwart of rood staan voor gezondheid en vitaliteit. Om die gezondheid van de haren te behouden, verdient zij de juiste zorg. Daarbij hoort de juiste haarborstel of haarkam.

Om de haren op de juiste manier te kammen, gebruik je als beste een haarborstel of haarkam gemaakt van natuurlijke materialen. Deze zijn zacht voor de haarstructuur zonder schade aan de haren aan te brengen. Deze haarborstels en haarkammen liggen bijzonder goed in de hand.