Croll&Denecke Massageborstel met knoppen

 8,20

Croll en Denecke massage bal – cellulitis borstel

massage bal. Een heerlijke massage bal van hout. Massage bal die je goed zelf kunt gebruiken als je last hebt van zere voeten of een gespannen nek. Door de bal over de verschillende pijnpunten te bewegen oefen je lichtjes druk uit en zet je spieren en weefsels aan. Op die manier wordt de bloedsomloop in die spieren getriggerd, krijgen je spieren en weefsels vrijheid en voeding en krijg jij een gevoel van ontspanning. Je kunt deze houten massage bal ook gebruiken tegen cellulitis.

Voor je voeten kan je dat doen door op een stoel te zitten, de massage bal op de grond te leggen en je voet er overheen te laten bewegen om de bal te laten rollen onder je voet. Voor je nek heb je enkel een muur nodig zodat je de bal tussen je nek en de muur kan laten bewegen om druk uit te oefenen.

Op die manier wordt de bloedsomloop in die spieren getriggerd, krijgen je spieren en weefsels vrijheid en voeding, daarnaast krijg jij een gevoel van ontspanning. Héérlijk. Bamboe is een uitermate sterk en duurzaam materiaal, daarnaast geven de bamboe badkameraccessoires een mooie uitstraling aan de badkamer. Een fijne houten triggerpoint bal.