We love the Planet Diffuser 200ml Spiritual Spa

 70,00

we love the planet Diffuser 200ml Spiritual Spa (essentiële olië). 

we love the planet diffuser. Spiritual Spa (essentiële olië). Dit is een favoriete geur! Deze frisse geurolie ruikt naar eucalyptus, munt, lavendel en rozemarijn. De olie heeft een neutraliserende werking door de toevoeging van tea tree en basilicum. Als je deze geur in huis hebt staan, dan waan je jezelf werkelijk in de sauna, en dat is heerlijk!

Zes heerlijke natuurlijke geuren

De we love the planet diffuser is beschikbaar in zes heerlijke natuurlijke geuren, en zijn alle zes uniek in hun eigen karakter! Drie geuren op basis van 100% essentiële oliën en drie geuren in Natural Fragrance (natuurlijke parfum). Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijk onttrokken essentiële oliën, die vervolgens worden vermengd door Franse parfumeurs.

Langere gebruikersduur

Door de etherische oliën gaat de we love the planet diffuser minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers. De gemiddelde gebruiksduur bij de 200 ml diffusers ligt tussen de 32 – 36 weken bij normaal gebruik. (2-3 stokjes).
De geurverspreiders zorgen voor een heerlijke geur, maar ook een weldadige sfeer in huis. De essentiële olie diffuser bevat als enige ter wereld 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners.

Natuurlijke geurverspreider

Deze geurverspreider bestaat uit een groot vaasje, maar die gemaakt is van gerecycled glas en een fles van 200 ml. De geurolie zit in een mooie ecologische geschenkverpakking, compleet met houten geurstokjes van gewassen en gedroogd riet, genaamd Sida Rhombifolia Linn. Deze worden met de hand geplukt, groeien in het wild om de fabriek heen en zo wordt het ecosysteem niet aangetast.

Deze geurverspreider geeft veel geur af en is daarom ook geschikt voor grote ruimtes. Giet een kwart van de olie in het glazen vaasje en doe er ongeveer 3 stokjes in. Vervang deze stokjes om de 2 weken voor een optimale geur.

Inhoud geschenkverpakking

Inhoud geschenkverpakking: 1 vaasje van gerecycled glas, 1 navulfles Spiritual Spa – 200ml, 2 bosjes grote kajute stokjes.

Vul het vaasje met een klein laagje olie voor duurzaam gebruik.