Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Bijtring natuurrubber Hevea – Panda

 12,35

Bijtring natuurrubber – Bijtring baby – panda

Bijtring natuurrubber. De meest veilige bijtring ter wereld! De panda bijtring is gemaakt van 100% natuurrubber. Heerlijk zacht dus lekker voor uw baby om op te kauwen.

 • vrij van phthalates, PVC & BPA
 • met zachte textuur op het oppervlak voor het verzachten en masseren van geirriteerd tandvlees
 • makkelijk vast te pakken
 • hygiënisch, uit een stuk gemaakt design zonder scheuren of naden
 • pakket zelf is gemaakt van FSC gecertificeerd papier
 • won in 2012 de Mother & Baby 2012 Award voor beste bijtring!

Beschrijving

Bijtring natuurrubber – Bijtring baby 

Bijtring natuurrubber. De meest veilige bijtring ter wereld! De Panda bijtring is gemaakt van 100% natuurrubber. Heerlijk zacht en kneedbaar, daardoor erg makkelijk om met kleine handjes te pakken.

Panda bijtring natuurrubber:
 • vrij van phthalates, PVC & BPA
 • met zachte textuur op het oppervlak, daardoor fijn voor het verzachten en masseren van geïrriteerd tandvlees
 • zacht en kneedbaar, daardoor erg makkelijk om met kleine handjes te pakken
 • uit een stuk gemaakt design zonder scheuren of naden, daardoor erg hygiënisch
 • pakket zelf is gemaakt van FSC gecertificeerd papier
 • won in 2012 de Mother & Baby 2012 Award voor beste bijtring!
Natuurrubber

Natuurrubber wordt gemaakt van een melkachtig latex-sap uit de Hevea Brasilensis, dé rubberboom. De hevea boom heeft een waardevolle traditionele levenscyclus. Na het planten duurt het 7 jaar voordat de hevea boom ‘rijp’ is voor de rubberproductie. Vervolgens kan de boom voor 30-40 jaar sap leveren en gelijktijdig koolstofdioxide absorberen en zuurstof produceren. Als de bomen gekapt moeten worden, worden hier meubels van gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Natuurrubber is biologisch afbreekbaar, dit duurt 5 jaar. Een plasticzakje daarentegen doet er 500-1000 jaar over!

Hevea

De bedrijfsnaam is van de Latijnse naam voor de rubberboom, Hevea Brasiliensis. Deze produceert natuurrubber en dat is het fundament van het assortiment. Met behulp van natuurrubber, in plaats van synthetische rubber gemaakt uit olie, handelt dat tegen de klimaatverandering door het verhogen van het aantal bomen en bezuinigen op het gebruik van fossiele brandstoffen.

FSC

Alle verpakkingen zijn FSC-gecertificeerd. Het FSC-keurmerk op papier is een garantie dat het papier (of hout) afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, daardoor helpt bij het voorkomen van ontbossing en aantasting. Dat is belangrijk voor de miljoenen mensen die afhankelijk zijn van de bossen voor hun levensonderhoud, maar natuurlijk ook voor het algemene klimaat.

Natuurlijk rubber

De fopspenen, bijtringen en speelgoed voor in bad zijn gemaakt van 100% natuurrubber, daardoor biologisch afbreekbaar en van een duurzame bron.  Natuurrubber heeft de mogelijkheid dat het gemakkelijk afgebroken kan worden door micro-organismen, bijvoorbeeld ter blootstelling aan zonlicht, lucht en vocht.

Hergebruik

Het bedrijf wil dingen graag hergebruiken omdat dit goed is voor het milieu. Ze hergebruiken alle resten van bijvoorbeeld verpakkingen om visitekaartjes van te maken. Meer ook recyclen is belangrijk. Zo recyclen ze het kantoor- en keukenafval.

Biologisch katoen

De accessoires zijn gemaakt van biologisch katoen, die voldoen aan de Global Organic Textile Standards (GOTS).  Elk ingrediënt wordt geteeld zonder het gebruik van herbiciden, pesticiden, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s), maar er worden ook geen schadelijke chemicaliën of oplosmiddelen gebruikt in de verwerking.

Veiligheid

De producten voldoen aan de normen van de veiligheidsvoorschriften.

Bron: Hevea

Bijtring
bijtring baby
baby bijtring
bijtring natuurrubber
Hevea baby
hevea bijtring

Extra informatie

Badeend

Eend Alfie 16 cm, Eend Alfie 8 cm, Kikker Fred, Visje Polly

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijtring natuurrubber Hevea – Panda” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat