Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

ökonorm Wax blocks nawaro 6- color set Unicorn

 7,50

ökonorm bijenwasblokjes

De bijenwasblokjes hebben een hoge dekkingskracht en een goede schuring. Hoogwaardige krijtblokken stimuleren de verbeeldingskracht en creativiteit. Met prachtige eenhoornkleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De bijenwas krijtblokken zijn 24 mm x 11 mm x 42 mm groot. Ze kleuren makkelijk, daardoor hoef je niet hard te drukken om een mooie tekening te maken. Voor kinderen, kunstenaars en creatieve geesten. Met deze krijtblokken kun je prachtige tekeningen maken.

Kenmerken bijenwasblokjes:
  • Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • Gifvrij, glutenvrij, pindavrij
  • 24 x 11 x 42 mm
  • In de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars
Opgelet! Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.

Beschrijving

bijenwasblokjes ökonorm

bijenwasblokjes. De bijenwasblokjes hebben een hoge dekkingskracht, maar ook een goede schuring. Hoogwaardige krijtblokken stimuleren de verbeeldingskracht, maar bevorderen ook creativiteit. Met prachtige eenhoornkleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De bijenwas krijtblokken zijn 24 mm x 11 mm x 42 mm groot. Ze kleuren makkelijk, daardoor hoef je niet hard te drukken om een mooie tekening te maken. Voor kinderen, kunstenaars en creatieve geesten. Met deze krijtblokken kun je prachtige tekeningen maken.

Kenmerken bijenwasblokjes:
  • Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • Gifvrij, glutenvrij, pindavrij
  • 24 x 11 x 42 mm
  • In de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars
Natuurlijke ingrediënten

De bijenwasblokjes zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, daardoor zijn ze niet giftig. Ook worden er geen chemische stoffen gebruikt. De stearine die zij gebruiken is afkomstig uit palmolie geoogst door geselecteerde lokale kleine boeren. Deze telen hun palmbomen biologisch, maar ook duurzaam.

Deze nieuwe generatie pastelkrijt is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Deze voldoen aan alle verwachtingen ten aanzien van een hoge dekkracht en wrijf opties. Alleen de beste natuurlijke grondstoffen worden gebruikt om deze exclusieve waskrijt te vervaardigen. Een lichte witte glans op de waskrijt is niet erg, het is een bewijs van de kwaliteit, omdat er bijenwas in zit.

Opgelet! Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.
ökonorm

Met de ökonorm producten is het heerlijk voor de kinderen om fijn creatief bezig te zijn, maar zonder je zorgen te maken. Het is voor kinderen heerlijk om creatief bezig te zijn, maar ook lekker kliederen met verf. Al hun fantasie loslaten in een prachtig klei werkje, of heerlijk buiten kunnen tekenen met stoepkrijt. Binnen een mooie tekening maken met potloodjes of waskrijt, of een kledingstuk versieren met textielwaskrijtjes, is natuurlijk geweldig voor kinderen. Als ouder wil je graag dat je kind kan knutselen en tekenen, maar zonder dat ze in aanraking komen met schadelijke en giftige stoffen.

Natuurlijk speelgoed

Bij Pandoe hebben we natuurlijk speelgoed, maar zonder schadelijke stoffen en is het gifvrij. Ecologisch speelgoed op basis van natuurlijke ingrediënten. Eco speelgoed. We hebben een ruim assortiment om lekker te kunnen knutselen en tekenen en verven, maar zelfs ook kleding te versieren met textiel waskrijtjes. We hebben kinderklei, kleurpotloden, pastelkrijtjes, viltstiften, verf, waskrijtjes, stoepkrijt, maar nog veel meer. Alles van Ökonorm. Met de ökonorm producten is het heerlijk voor de kinderen om fijn creatief bezig te zijn, maar zonder je zorgen te maken. Met deze mooie producten kunnen ze op een veilige manier hun fantasie de vrije loop laten. Dus, veel knutselplezier!

bijenwasblokjes
bijenwasblokken
bijenwaskrijt
okonorm bijenwaskrijtjes
bijenwas blokjes oekonorm
bijenwas blokken
bijenwasblokjes kopen
okonorm bijenwaskrijtjes kopen
bijenwas krijtblokken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ökonorm Wax blocks nawaro 6- color set Unicorn” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.