Green Toys gieter met tuingereedschap groen

 25,75

green toys gieter met tuingereedschap

Perfect voor in de tuin, en ook leuk op het strand, de Green Toys Gieter is een klassieke set die kinderen aanmoedigt om de wereld om hen heen te ontdekken
Gemaakt in de Verenigde Staten van 100% gerecyclede plastic melkkannen, en heeft een zeer eenvoudige uitloop en katoenen touw om de gieter te dragen, waardoor deze kindergieter niet frustrerend is voor kleine tuiniers. Het is geweldig om samen buiten te zijn, en kinderen zullen het leuk vinden om naast de volwassenen te helpen en te spelen om hun tuin te laten groeien.
En … het is zelfs leuk in de badkuip! Echt nuttig voor kinderen van ongeveer 18 maanden en ouder.

Ecologisch zeer verantwoord speelgoed deze green toys speelgoed gieter. Door stoffen opnieuw te gebruiken, wordt het milieu minder belast. Inmiddels scheelt het veel energie en gasemissie. De kindergieter is ook nog eens verpakt in een doos van gerecycled karton en beschreven met natuurlijke inkt gemaakt van sojabonen.

Veilig en niet-giftig

Bevat geen BPA, PVC, ftalaten of externe coatings die de gezondheid van de kinderen kan schaden. Dat maakt van GreenToys gegarandeerd veilig speelgoed voor vele uren groen speelplezier!

Specificaties green toys speelgoed gieter:

Grootte: 30 x 16 cm
100% gemaakt van gerecyclede melkflessen
Bevat geen giftige stoffen, zoals BPA’s en PVC
Het allerleukste speelgoed voor binnen, buiten, maar ook in bad!
Verpakt in een recyclebare verpakking
Kan in de vaatwasser
Voldoet aan de FDA standaarden