Vingerverf Ökonorm 6 kleuren eenhoorn

 21,45

Vingerverf Ökonorm 6 kleuren eenhoorn

veilige vingerverf. Vingerverf set 6 potjes. met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. 6 potjes 150 gram. Deze nawaro vingerverf is lactose vrij maar niet gluten vrij. Dik genoeg dat het niet van de vingers en het papier afdruipt. Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer – de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen – op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen – Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf – de vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven – het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar.
Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen. Goed en makkelijk te schilderen met vingers, borstel of spons op papier, glas, hout en andere oppervlakken. De verf is niet giftig. Betrouwbare kwaliteit.
Aandacht!: Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.

Inhoud: Natuurlijke voedingsmiddelen en additieven, zoals gezuiverd krijt en voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten