Ökonorm Vingerverf – 4 kleuren primair

 14,25

Veilige vingerverf Ökonorm

Vingerverf set 4 potjes. met de kleuren rood, blauw, geel en groen. Deze nawaro veilige vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer. De in water oplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen. Op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen. Druppelvrije verf met een perfecte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf. De vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven. Het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar.

Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen. Goed en makkelijk te schilderen met vingers, borstel of spons op papier, glas, hout en andere oppervlakken.

Deze veilige vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig.