Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Tikiri Mijn Eerste Zoodiertjes – set van 12

 153,98

Tikiri toys Zoo diertjes set van 12

Lieve, maar ook schattige zoo diertjes van Tikiri. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en gekleurd met plantaardige kleurstoffen, daardoor veilig om op te kauwen. Er zitten geen luchtgaatjes in, daardoor zijn ze ook perfect voor in bad. Dat is fijn, daardoor komt er geen vocht en viezigheid in het speeltje. Ook kun je dit zoo diertje gebruiken als rammelaar. Een bijtspeeltje, bad speeltje, maar ook rammelaar, ideaal!

Afmetingen van de diertjes:
De Zebra bijvoorbeeld is ongeveer 12 x 11 x 5

Gezond speelgoed voor uw kindje én de wereld! Het spreekt voor zich dat Tikiri Phthalates, PBA en PVC vrij is, daardoor vrij van schadelijke stoffen!

Ideaal als kraam cadeau! Deze set bevat twee nijlpaarden, twee giraffes, twee leeuwen, twee olifanten, twee zebra’s en twee krokodillen.

Beschrijving

natuurrubber speelgoed baby

natuurrubber speelgoed baby. Lieve, maar ook schattige zoo diertjes van Tikiri. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en gekleurd met plantaardige kleurstoffen, daardoor veilig om op te kauwen. Er zitten geen luchtgaatjes in, daardoor zijn ze ook perfect voor in bad. Dat is fijn, daardoor komt er geen vocht en viezigheid in het speeltje. Ook kun je dit zoo diertje gebruiken als rammelaar. Een bijtspeeltje, bad speeltje, maar ook rammelaar, ideaal!

Afmetingen van de diertjes: de Zebra bijvoorbeeld is ongeveer 12 x 11 x 5

Gezond speelgoed voor uw kindje én de wereld! Het spreekt voor zich dat Tikiri Phthalates, PBA en PVC vrij is, daardoor vrij van schadelijke stoffen!

Ideaal als kraam cadeau! Deze set bevat twee nijlpaarden, twee giraffes, twee leeuwen, twee olifanten, twee zebra’s en twee krokodillen.

Tikiri toys natuurrubber speelgoed baby

Tikiri is een merk uit Sri Lanka dat focust op het welzijn van baby’s en kinderen. De naam Tikiri betekent in het Signalees ‘teeny tiny’.  Hun productie is ethisch verantwoord. Ze werken met pure ecologische, maar ook duurzame materialen, zoals katoen en natuurlijk rubber. Deze zijn allebei biologisch geteeld. Mooi, maar warm design, materialen van gecertificeerde biologische oorsprong. De unieke combinatie van natuurlijk rubber en katoen. Dit maakt van Tikiri biologische knuffels een echte must-have!

Tikiri is geboren in Sri Lanka en is een merk waarvan de producten zijn gebaseerd op het welzijn van kinderen en peuters. Van het concept van speelgoed dat is ontworpen om te voldoen aan de fysieke en emotionele ontwikkeling van kinderen, tot hun ethisch duurzame productie met milieuvriendelijke, maar ook duurzame materialen, zoals katoen of natuurlijk rubber.

Voor al hun rubberen speelgoed gebruikt Tikiri alleen natuurlijk rubber, een middel dat biologisch afbreekbaar, duurzaam, maar dus ook 100% milieuvriendelijk is!

Wist je dat?

Natuurlijk rubber komt van de Hevea, een boom die voornamelijk in Sri Lanka wordt verbouwd. Door al het speelgoed in Sri Lanka te kopen en produceren, minimaliseert Tikiri zowel hun ecologische voetafdruk als hun impact op het milieu sterk.

Als onderdeel van onze kernwaarden zijn al de producten ethisch verantwoord, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat ze een gezondere wereld nalaten aan toekomstige generaties.

natuurrubber speelgoed baby

natuurrubber speelgoed
veilig babyspeelgoed
baby rammelaar
badspeelgoed baby
duurzaam kraamcadeau
rammelaar baby
bijtspeeltje baby
zachte rammelaar
biologisch speelgoed
baby speelgoed zebra
babyspeelgoed
baby speelgoed
natuurrubber speelgoed baby
bijtspeelgoed