Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Bo Weevil Katoenen boodschappentas – naturel

 6,66

Bo Weevil nettasje

Dit biologisch katoenen Bo Weevil nettasje is een 100% organische vervanger van de plastic tas, daardoor een erg milieuvriendelijk alternatief. Compact, lichtgewicht en met een ronde onderkant, daardoor perfect voor een boodschap! Plastic tasjes zijn verleden tijd. Biologische katoenen draagtassen vervullen nu hun rol als draagtas. Het Bo Weevil nettasje is licht, compact, maar perfect te gebruiken als strand- of boodschappentas. Ook leuk te gebruiken als geschenktasje met daarin de cadeautjes. 
Het GOTS gecertificeerde boodschappen nettasje dat je oma ook kende, maar nu lekker hip!Plastic tasjes zijn nu echt verleden tijd, want we willen de aarde niet verder vervuilen.

Beschrijving

Bo Weevil nettasje

Bo Weevil nettasje. Dit biologisch katoenen Bo Weevil nettasje is een 100% organische vervanger van de plastic tas, daardoor een erg milieuvriendelijk alternatief. Compact, lichtgewicht en met een ronde onderkant, daardoor perfect voor een boodschap! Plastic tasjes zijn verleden tijd. Biologische katoenen draagtassen vervullen nu hun rol als draagtas. Het Bo Weevil nettasje is licht, compact, maar perfect te gebruiken als strand- of boodschappentas. Ook leuk te gebruiken als geschenktasje met daarin de cadeautjes.
Het GOTS gecertificeerde boodschappen nettasje dat je oma ook kende, maar nu lekker hip! Plastic tasjes zijn nu echt verleden tijd, want we willen de aarde niet verder vervuilen.

Bo Weevil:

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen, daardoor hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu, ruim 25 jaar later, willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip, maar ook betaalbaar.

Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn biologisch, “GOTS” gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is. Geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, maar alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken èn fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren uitsluitend gebruik maken van natuurlijke grondstoffen en methodes. Er wordt op de velden geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De katoen wordt met de hand geplukt, maar ook op de katoenvelden worden regelmatig andere gewassen verbouwd om zo verschraling van de grond te voorkomen.

Verzorging 

Uit milieuoverweging adviseert Bo Weevil om niet te bleken, niet chemisch te reinigen, maar ook om aan de lijn te drogen. De stof kan wel naar de stomerij, maar daar worden chemicaliën gebruikt (en je krijgt er altijd een plastic hangertje en zakje omheen, maar die je uiteindelijk nooit meer gebruikt).
In de wasdroger drogen is echt niet zo verstandig. Niet voor je energierekening, niet voor de krimp, maar de stof slijt er ook sneller door.
Strijken kan natuurlijk, maar het liefst op een zo laag mogelijke stand, een of twee puntjes.

Bo Weevil nettasjes
nettasje
katoenen boodschappentas
duurzame boodschappentas
boodschappentas katoen
katoenen draagtas
herbruikbare boodschappentas