Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Memo Import Fruit en Groente Setje 40×30 2 stuks

 11,00

Memo Import Fruit en Groente netje 40×30 2 stuks

Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakken. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen. De herbruikbare groentezakjes zijn van biologisch katoen, daardoor ideaal voor groente en fruit. In superstabiele kwaliteit. De herbruikbare fruitzakken zijn het perfecte alternatief voor plastic wegwerpzakken en is geschikt voor de aankoop van fruit en groenten en hun opslag. Tot 3 kg aardappelen passen in de zak, daardoor kan er lekker veel in. De ene kant van de tas heeft een luchtige roosterstructuur, de gladde zijde zorgt voor een hoge stabiliteit. Met stevig katoenen koord om te sluiten. Het gewicht van de zak is op de binnenkant van de tas gedrukt.

Specificaties herbruikbaar groentenetje fruitnetje:
 • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
 • Afmetingen: 40 x 30 cm
 • De zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen. Wasbaar to 40 °C  in de machine. Leg ze niet in de droger, maar gewoon nat ophangen en zelf laten drogen.
 • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd), maar ook fair trade
 • Recyclebaar, daardoor erg milieuvriendelijk
 • 100% biologisch afbreekbaar
 • 42 gram
 • Vegan

 

Beschrijving

herbruikbaar groentenetje fruitnetje

herbruikbaar groentenetje fruitnetje. Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakken. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen. De herbruikbare groentezakjes zijn van biologisch katoen, daardoor ideaal voor groente en fruit. In superstabiele kwaliteit. De herbruikbare fruitzakken zijn het perfecte alternatief voor plastic wegwerpzakken en is geschikt voor de aankoop van fruit en groenten en hun opslag. Tot 3 kg aardappelen passen in de zak, daardoor kan er lekker veel in. De ene kant van de tas heeft een luchtige roosterstructuur, de gladde zijde zorgt voor een hoge stabiliteit. Met stevig katoenen koord om te sluiten. Het gewicht van de zak is op de binnenkant van de tas gedrukt.

Specificaties herbruikbaar groentenetje fruitnetje:
 • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
 • Afmetingen: 40 x 30 cm
 • De zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen. Wasbaar to 40 °C  in de machine. Leg ze niet in de droger, maar gewoon nat ophangen en zelf laten drogen.
 • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd), maar ook fair trade
 • Recyclebaar, daardoor erg milieuvriendelijk
 • 100% biologisch afbreekbaar
 • 42 gram
 • Vegan
Memo Import

Memo import wil graag de beste duurzame producten aanbieden om te leven en te werken.
Ze selecteren de producten op herkomst, gebruik, maar ook om de omgeving en het klimaat zo min mogelijk te belasten.
Ze volgen consequent de criteria op het gebied van duurzaamheid, ecologisch, sociaal, maar ook economische aspecten. Voor alle inzet en duurzame prestaties hebben ze al verschillende prijzen ontvangen. Daar zijn ze erg trots op, maar het is geen reden voor hun om op hun lauweren te rusten.

Ze begrijpen duurzaamheid als een holistisch concept dat moet worden weerspiegeld in alle bedrijfsactiviteiten. Alle items in het assortiment worden zorgvuldig gecontroleerd op hun sociaal acceptabele en milieuvriendelijke eigenschappen.

Hoewel de eerste producten van het merkmerk voornamelijk afkomstig waren van de klassieke kantoorbenodigdheden, omvat het assortiment vandaag een breed scala aan producten voor de
dagelijks leven en werk. Het doel is om duurzame kwaliteitsproducten aan te bieden, maar voor een eerlijke marktprijs. In de divisie is dat elk artikel het meest milieuvriendelijke en sociaal aanvaardbare alternatief moet zijn dat op de markt te vinden is.

Het werk van memo heeft de afgelopen jaren verschillende onderscheidingen ontvangen. Dat maakt hen erg gelukkig en maakt een beetje trots, maar het is een aansporing voor hun om hun diensten verder te verhogen.

Plastic is funest voor de natuur

Plastic verteert niet langs biologische weg, maar ook komen er giftige stoffen uit plastic vrij. Allerlei dieren die in of van de zee leven, en zelfs het kleine plankton, zien plastic afval en microplastics voor voedsel aan. Dit is voor hen dodelijk, maar hiermee dringt ook het vaak giftige afval onze voedselketen binnen. Het overgrote deel van deze verontreiniging is afkomstig van het land. Plastic afval dat niet in een afvalverwerkingssysteem terechtkomt, bijvoorbeeld omdat het niet in de afvalbak, maar in de natuur is gegooid, zoekt een weg naar zee via rivieren en andere waterwegen. Daarnaast is het afval ook op het land al zeer schadelijk voor dieren en de natuur. Gebruik daarom dit herbruikbare fruit en groentenetje, daardoor scheelt het weer een berg plastic afval.

herbruikbaar groentenetje fruitnetje

groentenetje fruitnetje
fruitzakken
groentezakken
herbruikbare zakjes groente
herbruikbare zakjes fruit
fruitzakjes
groentezakjes
stoffen zakjes
herbruikbaar groentenetje fruitnetje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Memo Import Fruit en Groente Setje 40×30 2 stuks” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.