Ecodis Groente en Fruit zak L – 30x33cm – 5 stuks

 4,99

Ecodis herbruikbare katoenen zakjes maat L – 30x33cm – 5 stuks 

Per dag gebruiken wij meer dan 1 miljoen plastic zakjes die na gebruik vaak in de natuur belanden waar ze een serieuze bedreiging vormen voor dieren en natuur. In de oceaan drijft een plastic ‘eiland’ rond even groot is als Frankrijk en Spanje samen. Daarom zijn er nu biologisch katoenen zakjes als alternatief voor de plastic zakjes in de supermarkt.
Verkrijgbaar in verschillende maten. Voor je groenten, fruit, noten, maar nog veel meer. Na gebruik gooi je de zakjes zo in de wasmachine en zijn ze weer schoon. Uiteraard kun je deze herbruikbare zakjes ook gebruiken om een lunch of snack mee te nemen voor onderweg.

100% biologisch katoen, GOTS gecertifieerd

100% duurzame zakjes zijn van gecertificeerd biologisch katoen, beter bekend als het GOTS-keurmerk.
De herbruikbare zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen. De herbruikbare zakjes zijn ideaal voor het transport van het voedsel van de supermarkt terug naar huis, daardoor een goed alternatief voor de plastic zakjes in de supermarkt.
Nog een voordeel, u kunt de zakjes met inhoud direct  in de koelkast plaatsen en bewaren, want, in tegenstelling tot plastic, is dit materiaal  ademend.
Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakjes. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen.

Eigenschappen herbruikbare katoenen zakjes:
  • De ademende stof is ook geschikt voor opslag in de koelkast
  • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
  • Afmetingen: 30 cm x 33 cm
  • De zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen en wasbaar op 30 ° C  in de machine, nat ophangen en laten drogen.
  • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • recyclebaar
  • 100% biologisch afbreekbaar