Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Ecobrotbox Fruit en Groente netjes 3 stuks

 9,95

Ecobrotbox fruit en groente netjes 3 stuks

Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakken. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen. Deze speciale netjes voor je groente, fruit en nootjes zijn 30 x 25 cm. Ze zijn zeer stevig en speciaal gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Deze netjes zijn ideaal als je noten, vruchtjes of groente gaat halen op de markt. Je stopt je etenswaren gewoon in het netje, waardoor plastic geheel overbodig is.

Specificaties:
 • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
 • Afmetingen: 30 x 25 cm
 • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
 • Recyclebaar
 • 100% biologisch afbreekbaar
Kenmerken fruit- en groente netjes
 • Het gewicht van een zak (37 g) wordt afgedrukt op het etiket op de zak en kan dus worden verrekend aan de kassa.
 • Afmetingen: elk 25 x 30 cm
 • Hoeveelheid: 3 stuks

 

Beschrijving

herbruikbare zakjes groente ecobrotbox

herbruikbare zakjes groente ecobrotbox. Vermijd verpakkingsafval met deze herbruikbare zakken. Gemakkelijk om elke keer mee te nemen als je boodschappen gaat doen. Deze speciale netjes voor je groente, fruit en nootjes zijn 30 x 25 cm. Ze zijn zeer stevig en speciaal gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Deze netjes zijn ideaal als je noten, vruchtjes of groente gaat halen op de markt. Je stopt je etenswaren gewoon in het netje, waardoor plastic geheel overbodig is.

Specificaties:
 • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
 • Afmetingen: 30 x 25 cm
 • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
 • Recyclebaar
 • 100% biologisch afbreekbaar
Kenmerken fruit- en groente netjes
 • Het gewicht van een zak (37 g) wordt afgedrukt op het etiket op de zak en kan dus worden verrekend aan de kassa.
 • Afmetingen: elk 25 x 30 cm
 • Hoeveelheid: 3 stuks
Milieuvriendelijk

De producten van de ECO Brotbox zijn bijzonder milieuvriendelijk, omdat in vergelijking met gewone plastic rietjes, ze bewust plastic vermijden, door het gebruik van 100% roestvrij staal. Deze rvs rietjes maken de milieuonvriendelijke wegwerprietjes en plastic broodtrommels overbodig. Bovendien kunnen de rvs rietjes later gemakkelijk worden gerecycled, zonder daarbij het milieu te schaden.

De rvs rietjes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor ons lichaam. Diverse studies hebben aangetoond dat verontreinigende stoffen in de kunststof, zoals de weekmaker bisfenol A (BPA), ftalaten of PVC kunnen overgaan tot het verpakte voedsel erin en op den duur een negatief effect hebben op de gezondheid.

Door gebruik te maken van hoge kwaliteit, gecertificeerde voedselveilig roestvrij staal, komt eigenlijk alleen in de mond, wat je klaargemaakt hebt, een smakelijk en gezond drankje!

Oorsprong eco brotbox

Degenen die waarde hechten aan biologische kwaliteit en duurzaamheid, willen graag ook horen over de oorsprong van een product. De broodtrommels, rietjes en lunch boxen zijn gemaakt van roestvrij staal en worden vervaardigd in een ervaren familiebedrijf in Zuid-India, en dat al meerdere generaties lang. India is een leider in de staalindustrie en gebruikt al decennia lang broodtrommels gemaakt van rvs. Alles wordt geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. De productie omstandigheden op het terrein worden door hun persoonlijk geïnspecteerd. De werknemers krijgen een eerlijk loon dat hoger is dan het minimumloon en, natuurlijk, zijn er geen kinderen werkzaam in de productie.

Maar waarom is het niet voldoende om alleen over te schakelen naar BPA-vrije producten, in plaats van het helemaal mijden van plastic?

Helaas, BPA is niet de enige stof in plastic. Onder andere weekmakers, zoals ftalaten, BPA zijn nu vaak vervangen door nieuwe en soortgelijke stoffen zoals BPS, zoals blijkt uit nieuwe studies. Hoewel de producten hun vertrouwen wekken door een BPA-vrije etikettering, kunnen ze toch net zo schadelijk zijn als producten met BPA, zoals nieuwe studies hebben aangetoond.

Milieu

Naast het gezondheidsaspect, speelt ook de bescherming van het milieu een belangrijke rol. Plastic is niet biologisch afbreekbaar en kan in de natuur blijven voor een paar honderd jaar. Het vervangen van wegwerpverpakkingen door herbruikbare producten van roestvrij staal, kan een grote hoeveelheid afval verminderen, daardoor zodoende bijdragen aan een betere wereld. We hebben nu een verantwoordelijkheid voor onze planeet en willen een schone planeet overlaten aan onze toekomstige generaties. Dit kan alleen gebeuren als iedereen zich bewust is van de gevaren en gevolgen van plastic.

Het is duidelijk moeilijk of misschien zelfs onmogelijk om plastic elke dag te vermijden, maar zelfs kleine stapjes naar een plastic vrij leven tellen. Het is belangrijk dat producten die met voedsel en drinken in aanraking komen, vrij moeten zijn van de schadelijke stoffen in plastic.

herbruikbare zakjes groente ecobrotbox

plasticvrije producten
fruit zakjes
groente zakjes
herbruikbare katoenen zakjes

katoen zakjes
katoenen zakken
stoffen zakjes
katoenen lunchzakje
herbruikbare zakjes fruit
herbruikbare zakjes groente ecobrotbox

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecobrotbox Fruit en Groente netjes 3 stuks” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.