Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Memo Import Theedoeken – fairtrade/Gots 2 stuks

 14,99

Memo Import theedoeken 2 stuks

Theedoeken van biologisch katoen, 2 stuks. Solide genaaid, maar ook robuust dicht geweven goede kwaliteit theedoek. De hoge kwaliteit theedoeken zijn GOTS gecertificeerd en gemaakt van 100% biologisch katoen. De strak geweven theedoeken zijn ideaal om zonder schuldgevoel met de hand af te drogen. Met zeer aantrekkelijke moderne ontwerpen passen de theedoeken perfect in de moderne keuken.
Met een goed vast genaaid, stevig lusje, daardoor zijn ze gemakkelijk op te hangen.

Specificaties theedoek biologisch katoen:
 • 2 strak geweven theedoeken
 • Afmetingen: 50 x 70 cm
 • Wasbaar tot 60 °C  in de machine, mag in de droger
 • Fair trade gecertificeerd biologisch katoen
 • Hoge kwaliteit
 • 100% biologisch afbreekbaar
 • Vegan

 

Beschrijving

theedoek biologisch katoen

theedoek biologisch katoen. Theedoeken van biologisch katoen, 2 stuks. Solide genaaid, maar ook robuust dicht geweven goede kwaliteit theedoek. De hoge kwaliteit theedoeken zijn GOTS gecertificeerd en gemaakt van 100% biologisch katoen. De strak geweven theedoeken zijn ideaal om zonder schuldgevoel met de hand af te drogen. Met zeer aantrekkelijke moderne ontwerpen passen de theedoeken perfect in de moderne keuken.
Met een goed vast genaaid, stevig lusje, daardoor zijn ze gemakkelijk op te hangen.

Specificaties theedoek biologisch katoen:
 • 2 strak geweven theedoeken
 • Afmetingen: 50 x 70 cm
 • Wasbaar tot 60 °C  in de machine, mag in de droger
 • Fair trade gecertificeerd biologisch katoen
 • Hoge kwaliteit
 • 100% biologisch afbreekbaar
 • Vegan
Memo Import

Memo import wil graag de beste duurzame producten aanbieden om te leven en te werken.
Ze selecteren de producten op herkomst, gebruik, maar ook om de omgeving en het klimaat zo min mogelijk te belasten.
Ze volgen consequent de criteria op het gebied van duurzaamheid, ecologisch, sociaal, maar ook economische aspecten. Voor alle inzet en duurzame prestaties hebben ze al verschillende prijzen ontvangen. Daar zijn ze erg trots op, maar het is geen reden voor hun om op hun lauweren te rusten.

Ze begrijpen duurzaamheid als een holistisch concept dat moet worden weerspiegeld in alle bedrijfsactiviteiten. Alle items in het assortiment worden zorgvuldig gecontroleerd op hun sociaal acceptabele en milieuvriendelijke eigenschappen.

Hoewel de eerste producten van het merkmerk voornamelijk afkomstig waren van de klassieke kantoorbenodigdheden, omvat het assortiment vandaag een breed scala aan producten voor de
dagelijks leven en werk. Het doel is om duurzame kwaliteitsproducten aan te bieden, maar voor een eerlijke marktprijs. In de divisie is dat elk artikel het meest milieuvriendelijke en sociaal aanvaardbare alternatief moet zijn dat op de markt te vinden is.

Het werk van memo heeft de afgelopen jaren verschillende onderscheidingen ontvangen. Dat maakt hen erg gelukkig en maakt een beetje trots, maar het is een aansporing voor hun om hun diensten verder te verhogen.

Plastic is funest voor de natuur

Plastic verteert niet langs biologische weg, maar ook komen er giftige stoffen uit plastic vrij. Allerlei dieren die in of van de zee leven, en zelfs het kleine plankton, zien plastic afval en microplastics voor voedsel aan. Dit is voor hen dodelijk, maar hiermee dringt ook het vaak giftige afval onze voedselketen binnen. Het overgrote deel van deze verontreiniging is afkomstig van het land. Plastic afval dat niet in een afvalverwerkingssysteem terechtkomt, bijvoorbeeld omdat het niet in de afvalbak, maar in de natuur is gegooid, zoekt een weg naar zee via rivieren en andere waterwegen. Daarnaast is het afval ook op het land al zeer schadelijk voor dieren en de natuur. Gebruik daarom dit herbruikbare fruit en groentenetje, daardoor scheelt het weer een berg plastic afval.

theedoek biologisch katoen

thee doek biokatoen
theedoek biologisch katoen
theedoeken biologisch katoen
keukendoek
keukendoeken
keukentextiel
theedoeken organic cotton
theedoek fair trade
keukendoeken eco katoen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Memo Import Theedoeken – fairtrade/Gots 2 stuks” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.