Werfzeep scheerzeep

 8,45

Werfzeep scheerzeep ± 100 gram

De natuurlijke scheerzeep is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Met een scheerkwast schuimt de zeep goed op. Dankzij de verzorgende en kalmerende kwaliteiten van de avocado-, castor- en borageolie wordt de huid zacht en soepel. Het extract van paardenkastanje werkt ontstekingsremmend, samentrekkend, maar ook bloedstelpend. Brandnetel werkt zuiverend en stimuleert de doorbloeding.
Vlak voor de zeep wordt opgegoten wordt er larixhydrolaat doorheen geroerd. Larix draagt bij aan de zuiverende en kalmerende werking van de scheerzeep, maar het heeft ook een heerlijke geur. Daarnaast geurt deze zeep naar ceder, eucalyptus en dennenolie.

De basis van deze scheerzeep bestaat uit verzorgende verzeepte oliën. Hierdoor zal het schuim niet zo stijf op je gezicht blijven staan als bij scheerzeep of -schuim dat voor het merendeel bestaat uit stearinezuur. Dit soort schuim staat lang stijf maar droogt de huid ook uit. Om zorgvuldig en zonder scheerbrand te kunnen scheren heb je niet alleen schuim nodig, maar ook de gladde film die deze scheerzeep op de huid aanbrengt. Dit verzorgt de huid en verzacht het baardhaar waardoor je glad en pijnloos kunt scheren.

Deze scheerzeep gaat ruim een jaar mee.

Ingrediënten: verzeepte oliën van cacaoboter*, olijf* en kokos*; water; castorolie*; borageolie*; etherische oliën van ceder*, eucalyptus* en grove den*; larixhydrolaat×; extracten van brandnetel× en paardenkastanje×.
*van gecertificeerd biologische herkomst, ×wildpluk, +eigen teelt, biologische etherische oliën, *natuurlijk bestanddeel van etherische oliën.
biologisch & handgemaakt – vegan – vrij van palmolie, plastics of chemische middelen zoals SLS – proefdiervrij