Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Bo Weevil handdoekje 30 x 30 cm natural white

 2,50

Gastendoekje 30 x 30 cm

Een heerlijk zacht, ongebleekt gastendoekje van 30 x 30 cm. De ecologische handdoeken zijn gemaakt van prachtige zachte Turkse katoen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Een babyhanddoek, kinderbadjasjes, maar ook badjassen voor volwassenen maken de serie compleet. We hebben ook prachtige cadeausets in deze serie. Een mooie cadeauset met deze prachtige handdoeken, maar ook met bijpassende biologische zeep.

Deze bio katoen handdoeken zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, maar voelen ook heel fijn aan. De handdoeken hebben een subtiele natural white kleur. De ecologische handdoeken zijn zacht, dik, maar ook stevig als gevolg van de natuurlijke samenstelling.

Handdoek formaat 30 x 30 cm

Beschrijving

gastendoekjes 30 x 30

gastendoekjes 30 x 30. Een heerlijk zacht, ongebleekt gastendoekje van 30 x 30 cm. Biologische handdoeken van Bo Weevil. De ecologische handdoeken zijn gemaakt van prachtige zachte Turkse katoen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Een babyhanddoek, kinderbadjasjes, maar ook badjassen voor volwassenen maken de serie compleet. We hebben ook prachtige cadeausets in deze serie. Een mooie cadeauset met deze prachtige handdoeken, maar ook met bijpassende biologische zeep.

Deze bio katoen handdoeken zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, maar voelen ook heel fijn aan. De handdoeken hebben een subtiele natural white kleur. De ecologische handdoeken zijn zacht, dik, maar ook stevig als gevolg van de natuurlijke samenstelling.

Handdoek formaat 30 x 30 cm
Bo Weevil:

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen, daardoor hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu, ruim 25 jaar later, willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip en betaalbaar.

Biologisch katoen

Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn biologisch, “GOTS” gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is. Geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, maar alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken en fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren uitsluitend gebruik maken van natuurlijke grondstoffen en methodes. Er wordt op de velden geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De katoen wordt met de hand geplukt, maar ook op de katoenvelden worden regelmatig andere gewassen verbouwd om zo verschraling van de grond te voorkomen.

Verzorging eco handdoeken

Uit milieuoverweging adviseert Bo Weevil om niet te bleken, niet chemisch te reinigen, maar ook om aan de lijn te drogen. De stof kan wel naar de stomerij, maar daar worden chemicaliën gebruikt. En je krijgt er altijd een plastic hangertje en zakje omheen, maar die je uiteindelijk nooit meer gebruikt.
In de wasdroger drogen is echt niet zo verstandig. Niet voor je energierekening, niet voor de krimp, maar de stof slijt er ook sneller door.
Strijken kan natuurlijk, maar het liefst op een zo laag mogelijke stand, maar een of twee puntjes.

gastendoekjes 30 x 30

gastendoekjes 30 x 30
kleine gastendoekjes
gastendoek
gastendoekjes klein
gezichtsdoekjes
gastendoekjes 30×30
duurzame handdoeken
bio katoen handdoeken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bo Weevil handdoekje 30 x 30 cm natural white” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.