Bo Weevil badpakket

 34,95

Bo Weevil badset

Erg mooie set om jezelf of een ander mee te verwennen. In dit badpakket vind je een grote handdoek van zachte biologische katoen en twee biologische zepen. Een milde shampoo en geurige scrubzeep met gemalen haver. De zeep en shampoo worden in een ambachtelijk zeepatelier gemaakt en zijn plantaardig, palmolievrij en met liefde gemaakt. De shampoo is een verzorgende haarzeep met honing, karitéboter, lavendel, munt en cajeputolie. Ook geschikt als douchezeep. Haverscrub is een zachte scrubzeep met gemalen haver, geurend naar jeneverbes, lavendel en limoen.

Inhoud badpakket

handdoek van 70 x 140 cm
haverscrub zeep
shampoo

Ingrediënten haverscrubzeep: verzeepte oliën van kokos*, olijf* en cacaoboter*; water; gemalen haver*; etherische oliën van lavendel*, limoen*, korianderzaad* en jeneverbes*.
Ingrediënten shampoo: verzeepte oliën van kokos*, olijf*, neem*, cacaoboter* en karitéboter*; water; etherische oliën van lavendel*, eucalyptus*, korianderzaad*, cajeput*, pepermunt* en wortelzaad*; castorolie*; heidehoning×.
*van gecertificeerd biologische herkomst, biologische etherische oliën, onatuurlijk bestanddeel van etherische oliën. Palmolievrij.