Humble Brush Bamboe wattenstaafjes – wit

 1,99

Bamboe wattenstaafjes wit

Deze milieuvriendelijke wattenstaafjes zijn gemaakt met bamboe stokjes in plaats van plastic. Dit maakt een wereld van verschil. De stokjes zijn hierdoor steviger. Dat maakt het gebruik ervan makkelijker dan standaard wattenstaafjes. Daarnaast heb je hierdoor geen onnatuurlijk plastic in je oor, want dit is wel zo’n fijn idee. Het gebruik van plastic wattenstaafjes moet worden ontmoedigd, want het gebruik van eenmalig plastic is erg slecht voor het milieu. Plastic kan namelijk helaas veel schade veroorzaken. Daarom zijn deze bamboe wattenstaafjes een geweldig alternatief!

Kenmerken
  • Inhoud 100 stuks
  • Cruelty Free
  • Vegan
  • Plastic vrij

Het bamboe dat wordt gebruikt bij de productie van deze wattenstaafjes is 100%  biologisch afbreekbaar, maar ook verantwoord verbouwd. Bamboe is de snelstgroeinde plant op aarde, daardoor is het een ideale vervanger voor hout of plastic, wat veel langer nodig heeft om te ontstaan. Bamboe is van nature anti bacterieel. Bij het verbouwen van bamboe hoeft dus geen kunstmest of pesticide gebruikt te worden.

Misschien voelt een gekleurd wattenstaafje in je oor steken niet helemaal gezond, maar dat is het zeker wel! Het is namelijk gemaakt van natuurlijk BPA vrij katoen, met een natuurlijke kleurstof.