Lamazuna Menstruatie Cup no2

 29,21

Lamazuna menstruatie cup

De menstruatiecup is een soort kelkje dat je voor je ongesteldheid in de vagina schuift. Het kelkje kent twee maten. Deze cups zijn heel zacht en soepel, maar ook ideaal voor vrouwen met een gevoelige vagina. De cup vangt ongeveer drie keer meer op dan een tampon of maandverband kan absorberen, daardoor hoef je de cup bij een gemiddelde cyclus maar twee keer per dag te legen. Omdat het bloed wordt opgevangen in plaats van geabsorbeerd komen er ook geen nare luchtjes vrij. En wanneer je eenmaal de vouw- en draaitechniek onder de knie hebt, dan kun je ook met hevige cyclus, een hele werkdag lekvrij doorkomen. Daar komt bij dat je voor de aanschaf van een siliconen of rubberen cup veel minder geld kwijt bent, dan voor elke maand een pakje tampons. Deze bescherming is perfect onzichtbaar.

Hoge kwaliteit siliconen
  • De Lamazuna cup is van platinum medische siliconen. Een hogere kwaliteit siliconen met een lange levensduur. Heel makkelijk schoon te maken.
  • Het voldoet aan vele internationale normen, met inbegrip van de standaard USP Class 6 (geschikt voor verblijf in het lichaam voor 30 dagen).
  • 100% hypoallergeen, latex-vrij, ftalaat-vrij, geen bleekmiddel, maar ook gemakkelijk schoon te maken.
  • Je kunt het op zijn plaats laten tot 6 uur. Leeg het dan, spoel het af met leidingwater en plaats het dan opnieuw.
  • Deze menstruatiecup is gemaakt in Frankrijk.
  • Het zakje is van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, geproduceerd in India.
  • De verpakking komt uit Frankrijk.

Maat 1: Diameter: 42 mm / Lengte: 47 mm / Capaciteit: 23 ml
Maat 2: Diameter: 46 mm / Lengte: 52 mm / Capaciteit: 30 ml

Kies maat 1 voor een lichte menstruatie, geef de voorkeur aan maat 2 voor een medium of hevigere menstruatie, of als u al vaginaal bent bevallen. Een twijfel? Neem maat 2.

Uitverkocht