Werfzeep saunaset

 39,95

Bo Weevil Sauna pakket

Weldadige saunaset. Een heerlijke zachte handdoek en verkwikkende biologische comfrey zeep in een canvas tas van biologisch katoen. De comfrey zeep is heerlijk verkwikkend met munt, eucalyptus, rozemarijn, verzorgende smeerwortel. Deze wordt in een ambachtelijke zeepatelier gemaakt. Hij is plantaardig, palmolievrij, maar ook met liefde gemaakt.

Leuke set om jezelf te verwennen of een ander. Deze saunaset bestaat uit een handige tas met heerlijke zeep en een super zachte handdoek. Zo ben je helemaal klaar voor een fijn bezoek aan de sauna!

Inhoud

saunatas
handdoek van 70 x 140 cm
comfrey zeep

Comfrey zeep

De verkwikkende melange van pepermunt, den, steranijs, eucalyptus en rozemarijn geeft goede moed.

Comfrey bevat gemalen smeerwortel en smeerwortelmaceraat. Smeerwortel is een wonderplantje en dan met name zijn wortels. Deze zijn wondhelend en verzachtend.

Deze zeep is een van de klassiekers. De geursamenstelling ontstond nog in de werfkeldertijd en was in één klap raak. De opwekkende geur maakt het hoofd helder en werkt zuiverend. Door sommige gebruikers met een kort koppie ook geliefd als shampoozeep.

Ingrediënten Comfrey zeep: verzeepte oliën van olijf*, kokos* en cacaoboter*; water; etherische oliën van eucalyptus*, grove den*, pepermunt*, rozemarijn* en steranijs*; gemalen smeerwortel; smeerwortelextract+
*van gecertificeerd biologische herkomst, +eigen teelt, biologische etherische oliën, natuurlijk bestanddeel van etherische oliën. Palmolievrij.