massage handschoen loofah fijn en grof Croll en Denecke

 8,20

Massage handschoen loofah fijn en grof  – Croll en Denecke

scrubhandschoen. Deze tweezijdige scrubhandschoen van loofah voelt lekker compact aan en is speciaal gemaakt voor de wat stevigere lichaamsscrub. Je huid voelt na gebruik super zacht en diep gereinigd aan. Met een scrubhandschoen verwijder je alle dode huidcellen en bevorder je tegelijkertijd de doorbloeding. De combinatie van loofah fijn en grof geeft een stevig maar niet te grof gevoel op je huid. Gebruik max. 1 à 2 maal per week bij voorkeur samen met een scrubzeep voor een nóg intenser effect. De scrubhandschoen zonder verzorgingsproduct en alleen met water gebruiken is ook mogelijk.

  • 100% natuurlijk materiaal
  •  Alléén voor het lichaam, niet voor het gezicht
Hoe te gebruiken: (leg voor het allereerste gebruik de washand in heet water) Maak de washand nat en masseer je hele lichaam, of juist op de plekken waar het nodig is. Combineer bij voorkeur met een natuurlijke scrub of massagezeep. Spoel je lichaam daarna af met warm, schoon water.

Met deze Loofah handschoen heb je de ideale manier om je huid te reinigen en te verzorgen op een natuurlijke manier. In combinatie met onze zeep heb je een ware wellness kuur voor je hele huid. Onze luffa producten zijn heel geschikt voor het onderhoud en het masseren van de lichaamshuid, van hoofd tot voeten. Een luffa massage verbetert de bloeddoorstroming in de huid en door het verwarmende effect worden de poriën geopend. Hierdoor wordt zowel de uitscheiding van afvalstoffen als de opname door de huid van voedingsstoffen en zuurstof veel beter. Het herstel van de huidcellen wordt beter, en cellulitis krijgt minder kans. De huid wordt weer fris en strak.