Bo Weevil handenwastasje

 19,50

Bo Weevil handenwastasje

toilettas met biologische zeep. Een handige kleine toilettas met een gastendoekje en een zeep om je te kunnen opfrissen waar je maar bent. Geleverd met biologische handgemaakte Calendula zeep, zolang de voorraad strekt. Anders wordt er een alternatieve biologische zeep in de cadeauset gedaan. Het gastendoekje is een heerlijk zacht, maar ook ongebleekt gastendoekje van 30 x 30 cm. Hij is gemaakt van prachtige zachte Turkse katoen. Gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen. De toilettas is een handig toilettasje met stoere rits.

Calendulazeep. Extra milde zeep, daardoor geheel gericht op de verzorging van droge en geïrriteerde huid. De zeep is zeer zacht en bevat voedende en ondersteunende oliën van avocado, olijf, borage, karitéboter en etherische olie van ceder. Cederolie werkt kalmerend, is licht antiseptisch en ondersteunt bij huiduitslag.

Calendula werkt ontstekingswerend, maar ook wondhelend en verzachtend. Hierdoor kan het goed helpen bij gevoelige en geïrriteerde huid. Calendula zeep is van nature vrij van allergenen.

De toilettas met biologische zeep en gastendoekje:
  • een gastendoekje van 30 x 30 cm
  • kleine toilettas
  • een calendulazeep 100 gram, of een andere natuurlijke zeep
  • Handig toilettasje met stoere rits