Werfzeep shampoo honing

 8,45

Werfzeep shampoo blok

Deze shampoo wast je haar op milde wijze. Avocado-, castor- en neemolie houden je hoofdhuid gezond. Bij gebrek aan synthetische gladmakers krijgt je haar het natuurlijke volume terug. Deze haarzeep geurt naar de combinatie van neemolie, eucalyptus, lavendel en wortel- en korianderzaad. Honing maakt je haar lekker zacht.

De shampoo is te gebruiken door het stuk zeep over je haar te wrijven, daardoor ontstaat er lekker veel schuim. Minder grondig kan ook door de zeep tussen je handen op te schuimen en vervolgens het schuim door je haar te masseren.

Het kan even duren voor het bevalt, maar de meeste kapsels zijn er direct blij mee. Naspoelen met appelciderazijn helpt bij veel mensen om te voorkomen dat zeep met kalk uit het water achterblijft. Als je haar wat stroef aanvoelt na het wassen, heeft het waarschijnlijk met kalk te maken, maar dat kun je op deze manier verhelpen. Daarnaast geeft appelciderazijn ook glans, daardoor is het heel gezond voor je hoofdhuid.

Probeer het zelf, wanneer het toch geen match met je haar blijkt te zijn, kun je deze haarzeep ook als douchezeep gebruiken. Alle ingrediënten zijn immers ook heerlijk voor je huid.

Ingrediënten: verzeepte oliën van kokos*, olijf*, neem*, cacaoboter* en karitéboter*; water; etherische oliën van lavendel*, eucalyptus*, korianderzaad*, cajeput*, pepermunt* en wortelzaad*; castorolie*; heidehoning×.
*van gecertificeerd biologische herkomst, ×wildpluk, +eigen teelt, biologische etherische oliën, *natuurlijk bestanddeel van etherische oliën.

biologisch & handgemaakt – vegan – vrij van palmolie, plastics of chemische middelen zoals SLS – proefdiervrij