natuurlijke deodorant – We Love The Planet – So Sensitive

 12,10

Natuurlijke deodorant – We Love The Planet – So Sensitive

Ontdek de natuurlijke blikjes crème deodorants van We Love The Planet. De crème deodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet. De So Sensitive is speciaal samengesteld voor mensen met overgevoeligheden. Deze deodorant is hypoallergeen, daardoor heeft deze een zachte geur en milde werking. Hierdoor kan het zijn dat u tweedaags de deodorant moet aanbrengen. De natuurlijke oplossing voor de gevoelige huid.

De natuurlijke ingrediënten in onze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!

Al deze producten worden met grote zorg voor de natuur geproduceerd, maar het verwennen van jou wordt natuurlijk ook niet vergeten. Luxe, comfort en natuur gaan namelijk prima hand in hand.

Natuurlijke ingrediënten en biologisch gecertificeerd.

De natuurlijke deo van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten, maar is ook biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de natuurlijke deo beter voor jouw huid, maar ook voor onze planeet.

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram.

Hypoallergenic. Baking soda free.
INGREDIENTS : Zea Mays Starch, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Caprylate, hypoallergenic Parfum, Sodium Caproyl Lactylate, Triethyl Citrate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Hypericum Perforatum Flower Extract