Lamazuna Deodorant Blok Palmarosa Öl

 10,10

Lamazuna deodorant

Solid deodorant met palmarosa olie.  0% aluminium, 0% alcohol. Lamazuna deodorant is effectiever dan producten met aluin of kristalcomponenten. Palmarosa olie is antibacterieel en heeft een aangename, unieke geur. De fijne ingrediënten werken over heel het lichaam, door niet het zweten te onderdrukken, maar onmiddellijk de onaangename geurtjes aan te pakken. De vaste deodorant is zeer makkelijk te gebruiken. Het wordt na een beetje bevochtigen direct als laagje aangebracht. De deodorant is niet alleen bijzonder milieuvriendelijk en huidvriendelijk, maar hij gaat ook tweemaal zo lang mee als een normale deodorant. Het heeft ook geen plastic verpakking. De productie gebeurt met de hand in de Franse Chevreuse-vallei. De deodorant bevat essentiële oliën van Indische geranium (palmarosa), die van nature een antibacteriële werking heeft.

De producten van Lamazuna zijn vegan en worden verpakt in een kartonnen doosje bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De deodorant is 100% natuurlijke oorsprong en vegan!
De deodorant gaat even lang mee als twee normale deodoranten!

Ingrediénten: Sodium bicarbonate, cocos nucifera (coconut) oil*, kaolinite, helianthus annuus seed cera / helianthus annuus (sunflower) seed wax*, cetearyl wheat straw glycosides, cetearyl alcohol, acetic acid, cymbopogon martini (palmarosa) oil*, geraniol, linalool, citral, farnesol, limonene
*van biologische oorsprong