Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Humble brush – Tandenborstel Koker Bamboe

 6,95

Humble brush – bamboe tandenborstel koker

Natuurlijke materialen in plaats van plastic. Bewaar je tandenborstel schoon, maar ook veilig en neem ‘m overal mee op reis dankzij onze tandenborstel koker. Hij is gemaakt van 100% duurzame bamboe. Elk houder is speciaal geperforeerd aan de onder- en bovenzijde zodat het vocht kan verdampen en de tandenborstel kan drogen.

De kokers worden 100% plasticvrij geproduceerd.

Composteerbare verpakking

De tandenborstel koker wordt geleverd in een milieubewuste verpakking.

Beschrijving

bamboe tandenborstel koker

bamboe tandenborstel koker. Natuurlijke materialen in plaats van plastic. Bewaar je tandenborstel schoon, maar ook veilig en neem ‘m overal mee op reis dankzij onze tandenborstel koker. Hij is gemaakt van 100% duurzame bamboe. Elk houder is speciaal geperforeerd aan de onder- en bovenzijde zodat het vocht kan verdampen en de tandenborstel kan drogen.

De kokers worden 100% plasticvrij geproduceerd.

Composteerbare verpakking

De tandenborstel koker wordt geleverd in een milieubewuste verpakking.

Het verhaal

Het verhaal – Gestart in Zweden
The Humble Co., opgericht in 2013, groeit over de hele wereld. De producten zijn vandaag verkrijgbaar in duizenden winkels, maar ook tandheelkundige klinieken. The Humble Co., gevestigd in Zweden, leidt een kleine revolutie in producten voor persoonlijke verzorging. Van ontwerp en productie tot bescheidenheid.
In Zweden hebben ze geleerd onze planeet lief te hebben. We omarmen de natuur, op zoek naar duurzame energie, werken om afval te minimaliseren. Neem elke gelegenheid aan om nieuwe manieren te creëren om onze mooie wereld te beschermen.

The Humble Co

Als we het geluk hebben om in een welvarend deel van de wereld te worden geboren, zou het onze plicht moeten zijn om voor de minder bedeelden te zorgen. Veel kinderen zullen nooit mondverzorgingsproducten bezitten. We putten de natuurlijke hulpbronnen uit en vullen de oceanen met gebruikte producten. Kunnen we onze manier van produceren en consumeren veranderen? Kunnen we helpen mondverzorgingsproducten te leveren aan degenen die dit het meest nodig hebben? Het antwoord is ja! Als een tandarts werd The Humble Co. opgericht om producten te maken die goed voor u zijn, maar ook vriendelijk voor onze planeet. Elke nederige aankoop gaat naar het financieren van projecten ten behoeve van kinderen in nood.

Be Humble

Humble Brush is niet alleen bescheiden naar het milieu toe, maar ook naar mensen in nood! Voor elke product wat verkocht wordt, geven ze hetzelfde aan mensen die dringend behoefte hebben aan mondverzorging. Het plastic probleem. Zij zijn een bulldog in de strijd tegen de plastic tandenborstels. Ze kiezen ervoor om het een ruzie te noemen, aangezien de wereld elk jaar meer dan 3,6 miljard plastic tandenborstels gebruikt, waarvan de meeste op stortplaatsen en oceanen terechtkomen!

Humble, een serieus alternatief

Met een mooi, maar ook eenvoudig ontwerp, is Humble Brush een serieus alternatief voor gewone plastic tandenborstels. Geen nadelen! Waarom zou je ooit weer een plastic tandenborstel willen kopen? Stop met kunststoffen. Ben bescheiden. Terwijl we proberen te genieten van de prachtige oceanen en stranden van de wereld waarin we leven, is het verschrikkelijk om de hoeveelheid plastic afval te zien die onze omgeving vervuilt en vergiftigt. Help dit te verminderen.

Wereldwijd

De Humble Co. groeit over de hele wereld. The Humble Co. is gevestigd in Zweden en leidt een kleine revolutie in mondverzorgingsproducten, van ontwerp en productie tot nederigheid. Ontwikkeld door tandartsen. Al de producten zijn bedacht, ontworpen, maar ook gefabriceerd onder begeleiding en toezicht van tandartsen. Als tandartsen zijn zij van mening dat de producten in de allereerste plaats een op bewijs gebaseerd voordeel moeten hebben en effectief moeten presteren. Daarom hebben ze veel tijd gestoken in het testen en verfijnen van al de producten om aan deze prioriteit te voldoen.
Scandinavisch ontwerp. Over de hele wereld wordt Scandinavisch design bewonderd om zijn eenvoud en efficiëntie. Dit heeft zich uitgebreid naar een efficiënte en milieubewuste productie, distributie en nazorg. The Humble Co. is trots op zijn Zweedse afkomst en invloed op het ontwerp en de ontwikkeling van de producten.

Stop met plastic. Be Humble.

Net zoals die kiezels, kan een grote groep mensen de ongelijke balans in levensstandaard verzetten. In een wereld die steeds voller raakt en waar we nu al natuurlijke middelen vrijwel uitputten moeten ons afvragen. Kunnen we de manier van produceren en consumeren veranderen? Het antwoord is ja! We hebben die macht, als we maar de juiste keuzes maken. Humble Brush heeft gekozen voor duurzame materialen, nu is het de keus van anderen om de juiste producten te kiezen.

Bron: Humble Brush

Prachtige bamboe tandenborstel koker

humbe brush
humbebrush
tandenborstel koker
tandenborstelkoker
tandenborstel koker bamboe
koker tandenborstel
doosje tandenborstel
tandenborstel doosje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Humble brush – Tandenborstel Koker Bamboe” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat