Humble brush – Bamboe tandenborstel – geel

 3,94

Humble brush – Bamboe tandenborstel – geel

Humble brush. Bamboe tandenborstel met zachte, BPA-vrije borstelharen! Voor elke verkochte tandenborstel wordt de waarde van een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood.

  • Normale levensduur. De bamboe tandenborstel heeft geen nadelen tegenover conventionele hand tandenborstels. Het ecologische bamboe gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit massaproductie.
  • Biologisch bamboe handvat. Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdloze en strakke ontwerp een perfect must have voor in de badkamer.
  • Composteerbare verpakking. De tandenborstel wordt geleverd in een volledig  milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje. Dit is volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Zachte haren, BPA-vrij  Al onze producten hebben zachte haren zonder BPA. De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is. Daar is voor gekozen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.