Voor al uw ecologische en duurzame producten -
+31 6 103 919 01
K.v.K. no: 17285374
info@pandoe.nl

Imse Vimse wasbare make-up verwijderpads – extra dun

 9,95

Imse Vimse wasbare wattenschijfjes

Deze make-up remover pads zijn een duurzaam alternatief voor eenmalige wattenschijfjes. Ze werken net zo goed als wattenschijfjes, maar gaan na gebruik in de wasmachine. Daarna zijn ze weer opnieuw te gebruiken. Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn gemaakt van een enkele laag katoen, maar zijn ideaal ook voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld rond de ogen.

Door wasbare wattenschijfjes te gebruiken, bespaar je op de lange termijn heel wat geld, maar nog belangrijker, spaar je de aarde.

Kenmerken wasbare wattenschijfjes:
  • Afmetingen diameter 8 cm
  • 10 stuks per verpakking
  • Gemaakt van 100% biologisch katoenen
  • Wasbaar tot 60 graden
  • ImseVimse’s wasbare wattenschijfjes zijn praktisch, milieuvriendelijk en niet duur in gebruik.

Beschrijving

wasbare wattenschijfjes Imse Vimse

wasbare wattenschijfjes. Deze make-up remover pads zijn een duurzaam alternatief voor eenmalige wattenschijfjes. Ze werken net zo goed als wattenschijfjes, maar gaan na gebruik in de wasmachine. Daarna zijn ze weer opnieuw te gebruiken. Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn gemaakt van een enkele laag katoen, maar zijn ideaal ook voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld rond de ogen.

Door wasbare wattenschijfjes te gebruiken, bespaar je op de lange termijn heel wat geld, maar nog belangrijker, spaar je de aarde.

Kenmerken wasbare wattenschijfjes:
  • Afmetingen diameter 8 cm
  • 10 stuks per verpakking
  • Gemaakt van 100% biologisch katoenen
  • Wasbaar tot 60 graden
  • ImseVimse’s wasbare wattenschijfjes zijn praktisch, milieuvriendelijk en niet duur in gebruik.
Imse Vimse

Het ImseVimse-verhaal begon 30 jaar geleden. Oprichtster en eigenaar Marie Walleberg zocht, in een wanhopige zoektocht, naar een remedie voor de luieruitslag van haar dochter. Toen ontdekte ze de kalmerende magie van katoenen luiers. En zowaar, de pijnlijke uitslag van haar dochter verdween. Marie besefte toen dat ze een nieuw probleem had. In die tijd waren katoenen luiers moeilijk te vinden. Omdat ze haar dochter op verantwoorde wijze de best mogelijke zorg wilde geven, richtte ze een luierbedrijf op. Deze zou een leegte vullen en tegemoet zou komen aan de behoefte van haarzelf, maar ook aan anderen die op zoek zijn naar een gezonde en milieuvriendelijke verzorging van hun baby’s.

Als oprichtster van ImseVimse bracht Marie de volgende drie decennia door met het perfectioneren en voortdurend uitbreiden van het assortiment herbruikbare textielproducten. Op deze manier ons te helpen de milieueffecten van ons dagelijks leven te minimaliseren. Eerlijk en ethisch, de ziel van het bedrijf blijft hetzelfde. Namelijk om goede producten te maken die ertoe doen, maar ook een verschil maken in de wereld.

Het hoofdkantoor van ImseVimse is gevestigd in de Zweedse stad Visby. Dit staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en het bedrijf groeit over de hele wereld. Ze bieden functionele, milieuvriendelijke, maar betaalbare textielproducten aan voor kinderen en vrouwen wereldwijd.

Vanaf het begin hebben ze de producten van ImseVimse op de markt gebracht op basis van hun voordelen voor het milieu, maar ook de gezondheid. Het doel is om het meest milieuvriendelijke bedrijf in de industrie te zijn. Het assortiment en de ontwerpen van ontwikkelen zich continu terwijl ze de producten verfijnen, testen en verbeteren om tegemoet te komen aan de behoeften van gezinnen van vandaag.

Wereldwijd verkrijgbaar

Het merk is verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd. Omwille van het milieu hebben ze ervoor gekozen katoen te gebruiken dat biologisch is geteeld, daardoor kunnen ze er zeker van zijn dat de klanten schone, maar ook pure producten aangeboden krijgen.

Strenge eisen aan leveranciers en fabrikanten

De productie vindt in Europa plaats, voornamelijk in Letland, maar ook in Turkije. Ze stellen strenge eisen aan leveranciers en fabrikanten en voeren jaarlijkse controles uit op de omstandigheden in hun fabrieken. Ze eisen ook dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen, milieu vereisten en arbeidsomstandigheden. Het doel is dat al de producten voldoen aan de OEKO-TEX® Standaard 100 voor textiel.

wasbare wattenschijfjes

Imse Vimse herbruikbare wattenschijfjes
katoenen wattenschijfjes
makeup remover pads
gezichtsdoekjes
makeup remover doekjes
oogmake up remover pads
wasbare wattenschijfjes kopen
reinigingsdoekjes gezicht
make up doekjes
wattenschijfjes katoen
wattenschijfjes biologisch katoen
wasbare wattenschijfjes
wattenschijfjes wasbaar
herbruikbare wattenschijfjes kopen