rvs lunchbox - rvs thermosfles
duurzame cadeaus - duurzame geschenken - ecologische cadeaus - duurzaam kado
duurzame cadeaus - duurzaam cadeau - eco cadeau - biologisch cadeau
bamboe kinderservies
Banner-bedrukken-tassen-bo-weevil
Banner-7
Banner-4
Banner-4
Banner-3
Banner-1-1
previous arrow
next arrow

Duurzame webwinkel Pandoe – ecologisch

Duurzame webwinkel Pandoe. Welkom bij Pandoe, onze duurzame webwinkel met duurzame producten, ecologische producten, fairtrade producten en milieuvriendelijke producten! Duurzaamheid staat voorop bij ons.

Duurzame webwinkel Pandoe is een droom van ons die uitkomt. Graag wilden wij een ecologische webwinkel opzetten met eerlijke producten waar duurzaamheid voorop staat.

Het huidige assortiment wordt steeds verder uitgebreid en wij blijven op zoek gaan naar mooie, eerlijke producten, maar ook duurzame producten. Mocht u producten zien die in onze duurzame webwinkel zouden passen, schroom dan niet om contact op te nemen, dan kunnen wij kijken of we de producten aan ons assortiment kunnen toevoegen. Wij hebben milieuvriendelijke producten in ons assortiment voor een fijn ecologisch leven. In onze ecologische webwinkel hebben we van Klean Kanteen een mooie rvs thermosfles, en een rvs waterfles. Deze duurzame en dubbelwandige rvs thermosfles heeft een lekvrije dop en tovert elke thermosfles om in een koffiebeker to go. Klean Kanteen is van hoge kwaliteit en bpa vrij.

We hebben ook hele mooie koffiebeker to go in ons assortiment van Zuperzozial. Deze coffee to go beker is erg handig en uitermate geschikt voor onderweg. Hij is licht en heerlijk om uit te drinken en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen. Milieuvriendelijk en voor langdurig gebruik zijn deze koffiebekers. Voor de kinderen hebben we erg mooi bamboe kinderservies in ons assortiment. Met het kinderservies bamboe is het eten een feest! Het is gemaakt van bamboe vezel en mais pulver. Het bamboe kinderservies is verkrijgbaar in leuke designs. Mocht u iemand een duurzaam cadeau willen geven, dan hebben wij daar ook prachtige cadeaus voor.

Gezonde lunch met duurzame materialen

Voor een gezonde lunch hebben we ook handige eerlijke producten. Van herbruikbare lunchzakjes, lunchskins tot rvs lunchboxen. De ecolunchbox is erg handig. Een rvs broodtrommel is duurzaam, voedselveilig en vrij van schadelijk stoffen. We hebben ook een 3-in-1 lunchbox. Deze is stapelbaar en perfect om meerdere hapjes in mee te nemen. Wat denk je van herbruikbare rietjes. We hebben bamboe rietjes, maar ook rvs rietjes. Op naar een gezonde lunch! Om voedselverspilling tegen te gaan hebben we ook prachtige vershouddozen in ons assortiment.

Duurzame producten voor kinderen

Voor de kinderen hebben we ook verschillende duurzame producten in ons assortiment. Ze kunnen naar hartenlust knutselen en tekenen met de mooie producten van Okonorm. Ook hebben we voor de allerkleinsten van Hevea natuurrubber spenen en badspeelgoed. Van het merk Greentoys zijn wij ook fan. Zij maken natuurlijk speelgoed van gerecyclede melkflessen, maar het is werkelijk ook prachtig speelgoed

Natuurlijke verzorging

Op het gebied van natuurlijke verzorging hebben we ook vele duurzame producten in ons assortiment. Een natuurlijke deodorant van We Love the Planet. Biologische handdoeken en een badstof badjas van Bo Weevil. Huidverzorging en ecologische luiers van Attitude. Maar ook hebben we ecologische bamboe tandenborstels van het merk Humble Brush. Ook duurzame producten voor in de badkamer van het merk Croll en Denecke zijn een prachtige aanvulling aan ons assortiment. Dit merk heeft luxe, duurzame accessoires in het assortiment.

Duurzaamheid in milieuvriendelijke producten

De wereld om ons heen lijkt helemaal uitgeleefd te worden. Het lijkt wel alsof de mensen zijn vergeten dat we uiterst zuinig moeten zijn met het geen ons gegeven is. Het gaat ons aan het hart als we zien hoe we met onze Aarde omgaan. Daarom proberen wij met ons gezin op een groene manier zo verantwoord mogelijk te leven. Het geeft ons vreugde als wij milieuvriendelijke producten vind die op een juiste manier geproduceerd zijn met respect voor de mens, de aarde en het milieu. Als wij modieuze tassen vinden die gemaakt zijn van gerecyclede plastic zakjes, grote thee zakken en recycled katoen worden wij daar blij van. Zeker als je hoort dat ze een eerlijke prijs betalen voor de producten waarbij de mensen in de werkplaats en hun families een goed inkomen ontvangen hiervoor.

Plastic soup

Elk jaar verdwijnen er miljoenen tonnen plastic flessen in de oceanen. Dit vervuilt de zee en als wij dan een schoonmaakmiddelen fabrikant vinden die de plastic flessen uit de oceaan vist en er een fles mee maakt, maakt ons dat gelukkig. En als de natuurlijke schoonmaakmiddelen ook nog eens uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaan, de schoonmaakmiddelen veilig zijn voor gebruik en dat ze door hebben dat elk sopje door de afvoer verdwijnt, de fabrikant ze ook nog eens snel en biologisch afbreekbaar maakt is dat geweldig. En dat de flessen gemaakt uit 100% plantaardig plastic, gemaakt van suikerriet. 100% recyclebaar, hernieuwbaar en herbruikbaar, dat is zo mooi, daar zouden vele een voorbeeld aan moeten nemen. Als we allemaal op deze manier met onze Aarde om zouden gaan, dan zou dat een wereld van verschil maken.

Pandoe, mijn duurzame webwinkel

Mijn liefde voor deze aarde wilden wij niet alleen voor ons gezin bewaren, maar wilden het met mensen delen en mensen de mooie producten bieden die wij vinden in onze zoektocht naar deze mooie producten. Dat was onze drijfveer om Pandoe op te zetten, de naam is een combinatie van het woord Panda en Bamboe. Panda’s zijn zeldzaam en daar moeten we dan ook heel zuinig op zijn.

Bamboe

Bamboe is een grassoort dat in vergelijking met bomen super snel groeit. Na het kappen van de bamboe groeit de plant terug in 90 dagen tot een boom van 30 meter hoog. Bovendien maakt de plant zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Bij de oogst van bamboe blijven de wortels zitten. Dit zorgt ervoor dat het land tegen erosie beschermd wordt. Voor de rest kan vrijwel alles van de plant worden gebruikt, dus het levert weinig afval op. En alles wat van bamboe gemaakt wordt is natuurlijk weer biologisch afbreekbaar. Een perfect alternatief voor het kappen van bomen uit oerbossen en regenwouden.

De naam voor onze onderneming straalt dus ook uit waar wij voor staan.

duurzame webwinkel Pandoe.

Ecologische webshop Pandoe; duurzame producten, fairtrade producten, milieuvriendelijke producten, biologische producten en mooie ecologische producten. Pandoe, waar ecologisch en duurzaamheid voorop staat! Eco, bio, fair! We verkopen onder andere:

rvs drinkflessen
rvs lunchboxen
natuurlijk speelgoed
bamboe servies
biologische handdoeken
bamboe kinderservies
herbruikbare lunchzakjes
biologische knuffels
natuurlijke schoonmaakmiddelen
koffiebeker to go
duurzame cadeaus

Onze meest recente producten