Houten wattenstaafjes

houten oorstokjes – houten wattenstaafjes - ecologische wattenstaafjes - bamboe wattenstaafjes

Houten oorstokjes

houten oorstokjes. Deze milieuvriendelijke wattenstaafjes zijn gemaakt met bamboe stokjes in plaats van plastic. Dit maakt een wereld van verschil. De stokjes zijn hierdoor steviger. Dat maakt het gebruik ervan makkelijker dan standaard wattenstaafjes. Daarnaast heb je hierdoor geen onnatuurlijk plastic in je oor, want dit is wel zo’n fijn idee. Het gebruik van plastic wattenstaafjes moet worden ontmoedigd, want het gebruik van eenmalig plastic is erg slecht voor het milieu. Plastic kan namelijk helaas veel schade veroorzaken. Daarom zijn deze bamboe wattenstaafjes een geweldig alternatief!

Kenmerken houten oorstokjes:
  • Inhoud 100 stuks
  • Cruelty Free
  • Vegan
  • Plastic vrij

Het bamboe dat wordt gebruikt bij de productie van deze wattenstaafjes is 100%  biologisch afbreekbaar, maar ook verantwoord verbouwd. Bamboe is de snelstgroeinde plant op aarde, daardoor is het een ideale vervanger voor hout of plastic, wat veel langer nodig heeft om te ontstaan. Bamboe is van nature anti bacterieel. Bij het verbouwen van bamboe hoeft dus geen kunstmest of pesticide gebruikt te worden.

Misschien voelt een gekleurd wattenstaafje in je oor steken niet helemaal gezond, maar dat is het zeker wel! Het is namelijk gemaakt van natuurlijk BPA vrij katoen, met een natuurlijke kleurstof.

Be Humble

Humble Brush is niet alleen bescheiden naar het milieu toe maar ook naar mensen in nood! Humble Brush is een bulldog in het gevecht tegen plastic wattenstaafjes. Een gevecht? Jazeker! Vele plastic wattenstaafjes komen terecht op de vuilstort, elk jaar. Met een fraai en simpel ontwerp hoopt Humble Brush de nieuwe standaard te worden om plastic wattenstaafjes te vervangen. Geen nadelen. Waarom zou u ooit nog een plastic wattenstaafjes kopen?

Stop met plastic. Be Humble.

Net zoals die kiezels, kan een grote groep mensen de ongelijke balans in levensstandaard verzetten. In een wereld die steeds voller raakt en waar we nu al natuurlijke middelen vrijwel uitputten moeten ons afvragen. Kunnen we de manier van produceren en consumeren veranderen? Het antwoord is ja! We hebben die macht, als we maar de juiste keuzes maken. Humble Brush heeft gekozen voor duurzame materialen, nu is het de keus van anderen om de juiste producten te kiezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.