Nieuwe toilettassen en make-up tasjes!

toilettassen make up tasjes - toilettas - make up tasje – toiletzak – make up etui - toilettasje

toilettassen make up tasjes, nieuw!

Nieuwe toilettassen en make-up tasjes. Met een prachtige print, “inspired by Nature”. Handig rechthoekig make up tasje met stoere rits en trekker. Het tasje is 18 cm breed, 12 cm hoog en de bodem is 7 cm breed. De toilettas is gemaakt van stevige biologisch katoenen canvas, namelijk 480 grams. De afmetingen zijn 24cm breed, 18cm hoog en de bodem is 9cm diep. De rits is van YKK en is door GOTS goedgekeurd. Met opvallende overall print ‘inspired by nature’, daardoor is het een extra unieke toilettas. Het tasje is geproduceerd in India, maar ook GOTS gecertificeerd.

En natuurlijk voorzien van het GOTS logo.

Het tasje is wasbaar op 30-40 graden, de krimp is minimaal. Met opvallende overall print ‘inspired by nature’, daardoor zijn het extra unieke make up tasjes en toilettassen.

Shop de nieuwe toilettassen en make up tasjes hier!

Bo Weevil:

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu, ruim 25 jaar later, willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip en betaalbaar.

Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn biologisch, “GOTS” gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is: geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken èn fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren uitsluitend gebruik maken van natuurlijke grondstoffen en methodes. Er wordt op de velden geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De katoen wordt met de hand geplukt en op de katoenvelden worden regelmatig andere gewassen verbouwd om zo verschraling van de grond te voorkomen.

Uit milieuoverweging adviseert Bo Weevil om niet te bleken, niet chemisch te reinigen en aan de lijn te drogen. De stof kan wel naar de stomerij, maar daar worden chemicaliën gebruikt (en je krijgt er altijd een plastic hangertje en zakje omheen, die je nooit meer gebruikt).
In de wasdroger drogen is echt niet zo verstandig: niet voor je energierekening, niet voor de krimp, maar de stof slijt er ook sneller door.
Strijken kan natuurlijk, maar het liefst op een zo laag mogelijke stand, een of twee puntjes.

toilettassen make up tasjes

klein make up tasje
make up zakje
cosmetica tasje

etui voor make up

make up zakje
make up etui
klein toilettasje
toilettas
toilettasje
reis toilettas
toiletzak
kleine toilettas
toilettas biologisch
toilettassen make up tasjes
 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat