Ecolunchbox ECO Splash box 3 in 1

3 in 1 ecolunchbox splashbox - lekvrije lunchbox - ecolunchbox rvs lunchbox lekvrij splashbox

3 in 1 ecolunchbox splashbox

3 in 1 ecolunchbox splashbox. Ontmoet de nieuwe splashbox in onze collectie.
Een geweldige lekvrije stapelbare lunchbox. Deze lunchbox maakt het gemakkelijk om verse lunches en salades mee te nemen voor de lunch. Het is een modern ontwerp, een krachtige, plasticvrije rvs lunchbox.

De lunchbox heeft 3 boxen waar je lunch in kan bewaren, allemaal van elkaar gescheiden, zodat de lunch niet door elkaar rolt onderweg. Er is een boven- en onder compartiment en een kleine snackbox, die je los mee kunt nemen, of in het bovenste compartiment kunt stoppen.

Zo wordt een verse lunch meenemen wel heel ideaal. Deze lunchbox heeft het allemaal als het op gemak aankomt. Hij is waterdicht, dus geen lekkages onderweg in je tas! De easy-to-grip hoekjes zorgen ervoor dat je de deksel gemakkelijk open en dicht krijgt, daardoor is hij gemakkelijk te gebruiken voor alle leeftijden.
De gehele set is ook nog eens vaatwasser- en ovenbestendig (op middelmatige hitte).
Hij is uiteraard vrij van schadelijke stoffen, zoals bisfenol-A (BPA), ftalaten en bisfenol-S (BPS).
De deksel van de 3 in 1 ecolunchbox splashbox is een op de oceaan geïnspireerde ontwerp. Het heeft een reliëf met een prachtig oceaan zeewiermotief. De Blue Water Bento-collectie is geïnspireerd op de liefde voor de oceaan. Deze niet-plastic, lekvrije lunchboxen maken het gemakkelijk om plastic vervuiling per lunch te verminderen.

Shop deze prachtige lunchbox hier!

Ecolunchbox

Het merk Ecolunchbox werd geboren uit het idee dat de verandering kan beginnen tijdens de lunch.  Ecolunchbox wil het plastic weg krijgen uit de wereld en het juiste te doen voor de gezondheid van iedereen, alsmede ook voor de gezondheid van Moeder Aarde. Plastic is ongezond en zo slecht voor de aarde. Het plastic in de wereld moet drastisch verminderen, en dit kan al veranderen tijdens de lunch. De meeste mensen gebruiken namelijk plastic om hun lunch in te verpakken. Neem als voorbeeld een plastic zakje, wat eenmalig gebruikt wordt. Daar moet verandering in komen.

De ecolunchbox

Er werd een plastic-vrije lijn uiteengezet van lunchboxen, die gezond zijn voor mensen en de planeet. Sinds het opzetten van de ecolunchboxen is het gelukt om heel veel plastic broodtrommels te verruilen voor een rvs broodtrommel. De producten van zijn plasticvrij, vinylvrij, PVC-vrij, BPA-vrij en loodvrij, hierdoor zijn ze gezond voor het milieu en voor mensen.

Zeg de plastic broodtrommel vaarwel tijdens de lunch, zodat je gebruik kunt maken van deze mooie eco lunchbox. Hip, handig, maar vooral erg duurzaam.

Mocht je deze 3 in 1 ecolunchbox splashbox te groot vinden, is er ook een kleinere enkele splashbox verkrijgbaar en losse snackbakjes.

ecolunchbox splashbox
splashbox
ecolunchbox splash box
lekvrije lunchbox
bento box lekvrij
bento box splashbox
splash box
ecolunchbox splashbox 3 in 1
bento lunchbox
lunchbox bento

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.