uitklapbare toilettas zuperzozial - toilettassen - uitvouwbare toilettas – toiletzak – toilet tas
juli 2, 2018 Blogroll Geen reacties

uitklapbare toilettas Zuperzozial

uitklapbare toilettas Zuperzozial. Deze hippe toilettassen zijn gemaakt van afwasbaar papier en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Een verantwoord alternatief. De On-The-Road serie is gemaakt van natuurlijke vezels, daardoor zijn de producten 100% recyclebaar. Deze collectie laat zien dat bewust leven gemakkelijk, lekker, maar zeker ook trendy kan zijn.

Zuperzozial heeft de ambitie om producten te creëren die op een simpele en slimme manier onze wereld respecteren. Milieubewust ontworpen, maar zoveel meer dan functioneel. Eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Wat de collecties van Zuperzozial met elkaar gemeen hebben is dat ze gemaakt worden met de toekomst in gedachte.

Wasbaar papier

Het wasbare papier is 100% recyclebaar. De On-The-Road collectie is een goed alternatief voor plastic, wasbaar, maar tevens ook duurzaam in gebruik.
Wasbaar papier wordt vervaardigd uit cellulose vezel. Dit is een substraat van hout, daardoor is het dus een natuurlijk materiaal.
Het cellulose pulp dat ze gebruiken komt uit Europa, maar is ook uitsluitend van gecontroleerd hout.

Het geheim van de smid zit hem in de manier van fabriceren van de cellulose vezels in combinatie met latex. Anders dan bij gewoon papier resulteert dit in een duurzaam materiaal dat bij juist gebruik jaren mee kan.

Reinigen

De wijze van productie en de keuze van de vezel maakt een coating overbodig.
Wasbaar papier neemt wel vocht op. Zeker na langere tijd in gebruik zal de vochtopname toenemen bij het wassen. Maar het materiaal blijft zijn vorm en sterkte behouden, maar droogt gewoon weer aan de lucht.

Reinig het product uitsluitend in een sopje en laat het aan de lucht drogen.

[wp1s id=”18753″]

Written by pandoe