Katoenen luiers Imse Vimse

wasbare luiers

wasbare luiers. Nieuw in ons assortiment. Katoenen luiers van het merk Imse Vimse. Wasbare luiers zijn milieuvriendelijk én kostenbesparend. Verkrijgbaar in een super handige all-in-one luiers tot hydrofiel luiers om zelf tot luier te vouwen met daarover een overbroekje. Super handig deze stoffen luiers en het scheelt een enorme berg afval. Een kind draagt gemiddeld zo’n 6000 luiers in de gehele luierperiode. Dit is goed voor 1050 kilo aan afval, dat er wel 500 jaar over doet om af te breken. Bij de productie van herbruikbare luiers wordt maar 4.8 kg katoen gebruikt. Deze stoffen luiers zijn gemaakt van biologisch katoen.
Naast duurzamer en goedkoper, zijn katoenen luiers ook goed voor het zindelijk worden van kinderen. Doordat moderne luiers super absorberend zijn, wordt alle vocht direct opgenomen: je kind heeft dus helemaal niets door na een plasje; bij wasbare luiers is dat iets voelbaarder, waardoor het kind reden heeft om op te houden totdat het kan. Ook dit scheelt weer een tijdje luiers gebruiken.

Eerder uit de luiers

Naast duurzamer en goedkoper, zijn wasbare luiers ook goed voor het zindelijk worden van kinderen. Doordat moderne luiers superabsorberend zijn, wordt alle vocht direct opgenomen: je kind heeft dus helemaal niets door na een plasje; bij uitwasbare luiers is dat iets voelbaarder, waardoor het kind reden heeft om op te houden totdat het kan. Ook dit scheelt weer een tijdje luiers gebruiken.
Imse Vimse luiers

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.