Prachtige handdoeken sets

biologische handdoeken set - handdoekenset - set handdoeken – handdoeken sets

biologische handdoeken set

biologische handdoeken set. Op zoek naar heerlijke handdoeken voor in de badkamer? Of om mee naar de sauna te gaan? Wij hebben mooie handdoeken in onze collectie. Uiteraard duurzaam, maar ook gemaakt van biologisch katoen. Voor de stof van de ecologische handdoeken is een prachtige, maar ook heerlijk zachte Turkse katoen gekozen. Het is niet zomaar biologisch katoen, maar 100% gecertificeerd biologisch katoen. Gots gecertificeerd. We hebben verschillende soorten handdoekensets in ons assortiment. In twee kleuren, Natural White en Antraciet grijs. Deze kleuren zullen prachtig staan in elke badkamer.

Deze handdoeken zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, maar voelen ook heel fijn aan. De ecologische handdoeken zijn zacht, dik, maar ook stevig, als gevolg van de natuurlijke samenstelling.

Zie hier al onze prachtige biologische handdoeken

Bo Weevil

We hebben voor de handdoeken gekozen van het merk. Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen, daardoor hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu, ruim 25 jaar later, willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip, maar ook betaalbaar. Dat vinden wij erg belangrijk, daardoor past dit merk ook prima in ons assortiment.

Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn biologisch, “GOTS” gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is. Geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, maar alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken en fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren uitsluitend gebruik maken van natuurlijke grondstoffen en methodes. Er wordt op de velden geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De katoen wordt met de hand geplukt, maar ook op de katoenvelden worden regelmatig andere gewassen verbouwd om zo verschraling van de grond te voorkomen.

ecologische handdoeken
handdoeken biologisch katoen
handdoeken sets

biologische handdoeken set
eco handdoeken
duurzame handdoeken
bio katoen handdoeken
grijze handdoekenset
set handdoeken
grijze handdoeken set

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat