Black Friday weekend Korting

black friday korting badstof badjas en handdoeken sets – badjas badstof – ecologische handdoeken

black friday korting badstof badjas en handdoeken sets

black friday korting badstof badjas en handdoeken sets! Om in de sfeer te blijven, geven we korting op onze “Black” badjassen en handdoekensets.

badstof badjas

De badjas is een prachtige grijze badjas biologisch katoen van Bo Weevil. De badjassen zijn gemaakt van prachtige zachte Turkse katoen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Deze heerlijke zachte badstof badjas is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Hij blijft heel erg mooi met dragen. De badjas is gemaakt van goede kwaliteit en gaat dus jaren mee. Alle stoffen van Bo Weevil worden van tevoren al gewassen en mechanisch gekrompen, daardoor zal deze badjas nauwelijks nog krimpen tijdens het wassen. Deze badstof badjas is door zijn biologisch katoen puur, maar ook meer ademend voor een gevoelige huid.

Handdoekensets

De biologisch katoenen handdoekensets van Bo Weevil. De ecologische handdoeken zijn gemaakt van prachtige, maar ook heerlijk zachte Turkse katoen. We hebben handdoekensets in verschillende maten.

Deze handdoeken zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen, maar voelen ook heel fijn aan. De handdoeken hebben een subtiele antraciet kleur. De ecologische handdoeken zijn zacht, dik, maar ook stevig, als gevolg van de natuurlijke samenstelling.

Shop hier de badjassen en handdoeken sets

Bo Weevil:

Bo Weevil heeft aan de basis gestaan van biologisch gecertificeerde katoen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan een duurzamere wereld. Nu, ruim 25 jaar later, willen ze blijven bijdragen door biologisch katoen veel breder beschikbaar te maken. Laagdrempelig, hip en betaalbaar.

Alle stoffen en producten van Bo Weevil zijn biologisch, “GOTS” gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is: geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, maar alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken èn fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Biologische katoen wordt verbouwd op plantages waar de boeren uitsluitend gebruik maken van natuurlijke grondstoffen en methodes. Er wordt op de velden geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De katoen wordt met de hand geplukt en op de katoenvelden worden regelmatig andere gewassen verbouwd om zo verschraling van de grond te voorkomen.

Uit milieuoverweging adviseert Bo Weevil om niet te bleken, niet chemisch te reinigen, maar ook om aan de lijn te drogen. De stof kan wel naar de stomerij, maar daar worden chemicaliën gebruikt (en je krijgt er altijd een plastic hangertje en zakje omheen, die je nooit meer gebruikt).
In de wasdroger drogen is echt niet zo verstandig: niet voor je energierekening, niet voor de krimp, maar de stof slijt er ook sneller door.
Strijken kan natuurlijk, maar het liefst op een zo laag mogelijke stand, een of twee puntjes.

black friday korting badstof badjas en handdoeken sets

badjas biologisch katoen
badstof badjas
biologische kleding
badjas grijs
grijze
badjas
badjas antraciet
eco handdoeken
duurzame handdoeken
bio katoen handdoeken
grijze handdoekenset
set handdoeken
grijze handdoeken set
biologische handdoeken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp chat